sećate li se ove strasti?

Bio je 16 godina mlađi i bez prebijene pare: Zaboravljena ljubav glumaca koji su u međuvremenu postali ŽIVE LEGENDE

0

U vreme kada je pevačica i glumica bila najveća svetska zvezda tog vremena, pažnju joj je privukao zgodni i perspektivni mladi glumac koji nije ni slutio kakva ga karijera čega

Šer je 1985. bila jedna od najvećih zvezda na svetu
Šer je 1985. bila jedna od najvećih zvezda na svetufoto: Universal Pictures / AFP / Profimedia

Muzička i filmska diva Šer oduvek je važila za ženu na čiji šarm nije imun niko – ni publika, ni struka, ni muškarci, ni žene!


Rođena kao Šerilin Sarkisijan, veliku slavu je stekla tokom sedamdesetih, a vremenom se izdvojila i dostigla status žive legende


Njen život obeležilo je i nekoliko veliki ljubavi, a trenutno ljubi 40 godina mlađeg repera Aleksandera Edvardsa. Oduvek je Šer bila slava na mlađe muškarce, a jedan od njih bio je i holivudski glumac Tom Kruz, s kojim je bila u strastvenog vezi.

Ljubavna priča Šer i Toma Kruza


Prvi put su se sreli na venčanju Šona Pena i Madone 1985. godine u Malibuu, a potom i na prijemu koji je organizovala Bela kuća kako bi okupila poznate ličnosti koje su priznale da su disleksične.

 


U tom trenutku, Tom Kruz imao je samo 22 godine i uživao u slavi koju mu je nedugo pre toga doneo film "Rizičan posao", a na Šer je ostavio izuzetan utisak. Veza nije počela odmah, ali bilo je jasno – nešto postoji između njih.
Nakon što je Opra u jednoj emisiji pitala Šer koliko dugo je izlazila s Tomom, Šer joj je odgovorila:


O, bio je to dug izlazak. Živela sam u njegovom stanu.


Šer, koja je 16 godina starija od Toma Kruza, seća ga se kao divne osobe i priznala je da ju je potpuno osvojio.


Bio je tako drugačiji. Bio je stidljivko. Nije imao nimalo novca – rekla je pevačica i glumica, koja je u emisiji Watch What Happens Live na pitanje kakva je ljubavnik bio Tom Kruz rekla da je "bio među petoricom najboljih".

 


Nije najjasnije kada je ova ljubav tačno počela i koliko je trajala, ali se sve dešavalo u vreme kada je Kruz bio zvezda u usponu, pre izlaska "Top gana".


Ona je kasnije često pitana za glumčeve veze sa Sajentološkom crkvom čije je danas zaštitno lice, a mnogi kažu i božanstvo.

Ne razumem šta on radi, sve to sa sajentologijom. Ne mogu to da shvatim, jednostavno... ne mogu – rekla je glumica.

 

Šer je bila i ostala senzacija
Šer je bila i ostala senzacijafoto: EPA-EFE/Isabel Infantes

Nakon raskida Šer, Tom Kruz se 1987. oženio glumicom Mimi Rodžers, s kojom je ostao u braku tri godine. Potom je 11 godina bio oženjen Nikol Kidman, da od 2006. do 2012. bio u braku s Kejti Holms.

 

Šer je u vreme kada je počela njihova veza iza sebe imala brakove sa Sonijem Bonom i Gregom Olmanom, a više se nije udavala, iako je imala više značajnih veza.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Snimanje holivudskih filmova u Srbiji

 

makonda-tracker