holivudski tračevi

ŽUDNJU za njom ne može da sakrije, a ni ona NIJE IMUNA: Tom Kruz (ispred bivše ljubavi) NIJE SKIDAO RUKE s koleginice

0

Tom Kruz nije časio časa na premijeri nastavka čuvene filmske franšize, ali nije samo film bio u fokusu, već i neporeciva strast koja se vidi i van ekrana sa njegovom koleginicom i filmskom partnerkom!

postava filma 'nemoguća misija' na čelu s tomom kruzom
postava filma "nemoguća misija" na čelu s tomom kruzomfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumac i čuveni sajentolog Tom Kruz prisustvovao je premijeri filma "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1" u Italiji, a sam film, za početak, dobio je odlične komentare kao dostojan naslednik u čuvenoj filmskoj franšizi. 

 

Međutim, iako je ovaj akcioni film zavredeo pažnju publiku, fotografije glumačke postave su obišle svet i privukle veliku pažnje, i to ne bez razloga. Osim samog Toma Kruza, za koga se šuška da se odavno odao "čarima" botoksa, jedna žena je uz njega bila u centru pažnje. I to ne bilo koja žena, već Rebeka Ferguson.

 

 

Na crvenom tepihu se tradicionalno uslikala glumačka ekipa, među njima i Kruz i Ferguson, koji ne kriju obostrane simpatije.

 

 

Zapravo, šuška se da je, posle dva propala braka i još jedne takve veze, Kruz bacio oko na svoju koleginicu iz "Nemoguće misije", i to malo nakon spekulacija da ga je zainteresovala Šakira.

 

Šveđanka i Tom Kruz su se na premijeri grlili, dodirivali, ljubili nežno u obraz, a čini se da nijedno od njih dvoje nije bilo u stanju da sakrije strast prema onom drugom, pa su tako i pozirali okupljenim foto-reporterima.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

U to ime, mnogi pišu da je Tom odavno zaluđen Rebekom, još otkako ju je video u "Beloj kraljici": Kako piše Radar, Ferguson ga je zainteresovala najpre zbog sličnosti sa Nikol Kidman, njegovom bivšom ženom, te nijedna druga glumica nije mogla da uđe u borbu s njom za ulogu u "Nemogućoj misiji".

 

rebeka ferguson i tom kruz nisu sakrili privlačnost
rebeka ferguson i tom kruz nisu sakrili privlačnostfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ovi poljupci i zagrljaji nisu mogli da promaknu Hejli Atvel, Tomovoj bivšoj devojci, takođe zvezdi "Nemoguće misije", koja je pored njih pozirala na crvenom tepihu...

 

Doduše, Rebeka je i dalje zvanično udata, te ostaje da se vidi ima li vatre tu gde ima i dima...

 

 

makonda-tracker