SMEŠI MU SE SREĆA

Anđelina može samo da "pukne od muke": Nakon pobede na sudu Bred Pit uživa na način koji će Džolijevu razbesneti

1

Čini se da je sreća konačno na strani Bred Pita koji od 2022. godine ljubi 27 godina mlađu lepoticu

BRED PIT STAVIO DO ZNANJA SVETU DA JE INES SAMO NJEGOVA
BRED PIT STAVIO DO ZNANJA SVETU DA JE INES SAMO NJEGOVA foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Bred Pit i Ines de Ramon bili su oličenje elegancije i naklonosti dok su u četvrtak uveče prisustvovali Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari u Kaliforniji, gde su uhvaćeni kako sede jedno pored drugog, drže se za ruke i uživaju dok gledaju kako Bredli Kuper dobija nagradu na Međunarodnom festivalu Santa Barbara 2024. godine.

 

Bred, koji je uvek bio oličenje holivudskog šarma, blistao je u klasičnom smeđem odelu ispod kojeg je imao savršeno uklopljenu košulju, a njegovo držanje je zračilo lakoćom i sofisticiranošću.

 

Ines (33) sedela je pored njega, a njen stajling mnogi su opisali kao zapanjujuć. Lepa Ines je blistala u tirkiznoj haljini sa golim leđima i kosom koja je u pramenovima padala dajući dozu elegancije i seksepila.


Magazin Hello! je uslikao par kako ulazi u pozorište Arlington dok su se svetla gasila uoči retrospektive, gde su sedeli u trećem redu iza Keri Maligan i gde je Ines držala ruku na Bredovoj butini.

 

Dok su odlazili pre kraja događaja, Bred ju je čvsto držao oko struka i kao da je želeo da kaže - ona je moja.

 

 

Dobitnik Oskara se pojavio na bini na kraju događaja kako bi Bredliju uručio nagradu, održavši petominutni govor u kojem je pohvalio posvećenost svog bliskog prijatelja zanatu, kao i našalivši se da njegov NFL tim, Kanzas Siti Chiefs, bi osvojio Super Bovl u nedelju 8. februara, dok je Bredlijev tim Filadelfija Iglsi propustio veliku utakmicu.

 

Ovaj javni izlet označava nastavak njihovog proslavljenog druženja, posebno naglašenog tokom Bredovih proslava 60. rođendana prošlog decembra.

 

Par, koji je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu veze, postao je nerazdvojan, a Ines je navodno uspostavila jake veze sa Bredovim bliskim krugom prijatelja.

 

 

Njihovo pojavljivanje na LACMA-inoj 12. godišnjoj Art+Film Gala gala u Los Anđelesu bilo je vrhunac, gde su, uprkos tome što se nisu zajedno fotografisali bilo je jasno da su i te kako bliski. 

 

Veza Breda i Ines procveta nakon njegovog odvajanja od Anđeline Džoli, označavajući novo poglavlje u Bredovom ličnom životu u pozadini široko objavljenog spora oko starateljstva nad njihovo šestoro dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bred Pit 

 

makonda-tracker