PONOVO ZALJUBLJEN

Napokon je preboleo Anđelinu i spreman je za novi brak? Nakon godinu dana veze Bred Pit načinio KORAK o kojem priča SVET

0

Prvi put je u javnosti otkrio svoja osećanja i naklonost prema lepoj Ines 

foto: EPA / CLAUDIO ONORATI
foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Čuveni glumac Bred Pit prošao je kroz buran razvod od Anđeline Džoli, a onda je odlučio da uplovi u novu romansu sa dizajnerkom nakita Ines de Ramon. On je nedavno lepu tridesetogodišnjakinju predstavio kao svoju devojku i time načinio korak o kojem priča svet.

 

Njih dvoje su prvi put primećeni zajedno u novembru 2022. godine, a sada su i javno pokazali svoje emocije

 

- Ovo je Bredova prva ozbiljna veza od razvoda. On Ramonu predstavlja kao svoju devojku. Lepo je videti ga s njom, čini ga srećnim -  rekao je izvor sajtu Pipl.

 

Njih dvoje su zajedno došli na jedan važan umetnički događaj u Los Anđelesu, gde su se odlično proveli.

 

- Njih dvoje su veoma srećni zajedno. Oni uživaju kad su zajendo i odlično su se proveli na svečanosti - dodao je izvor.

 

Par nije pozirao za zajedničko fotografisanje na događaju, ali su se super zabavljali, smejali i šalili sa svima oko sebe.

 

- Oni gotovo svo slobodno vreme provode zajedno - otkrio je izvor za Us Vikli.

 

NOVA DEVOJKA BREDA PITA JE PRAVA LEPOTICA
NOVA DEVOJKA BREDA PITA JE PRAVA LEPOTICA foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Štaviše, insajder je tvrdio da je De Ramon — koja je primećena kako pokazuje svoje osećanja prema zvezdi Borilačkog kluba i nosi ogrlicu „B“ samo nekoliko meseci ranije — primetno  je postala veoma bliska i sa Pitovim užim krugom prijatelja.

 

Prošlo je sedam godina otkako se Pit razišao sa suprugom Anđelinom Džoli (48) sa kojom je odgajao šestoro dece. Od tada su vodili pravnu borbu oko starateljstva.

 

Bivši par — koji se razveo 2016. — roditelji su Medoksa (22), Paksa (19), Zahare (18), Šajlo (17) i blizanaca Vivijen i Noksa (15).

 

BRED PIT JE TEŠKO PREBOLEO ANĐELINU DŽOLI
BRED PIT JE TEŠKO PREBOLEO ANĐELINU DŽOLI foto: EPA/MIKE NELSON

 

Ipak, čini se da Pit ne žuri da upozna svoju devojku sa šestoro dece.

Dok stvari između njih idu sjajno insajder je za Us Vikli tvrdi da Pit još nije spreman da u potpunosti uvede Ines u svoju porodicu.

 

- Nije da on ne voli Ines, samo želi da se uveri da je ova veza ona prava pre nego što napravi veliki korak -  dodao je izvor.

 

Insajder je takođe primetio da nijednu od žena sa kojima je ranije izlazio godinama nije upoznao sa svojom decom. 

 

Bonus video:

 

Još jedan razvod potresao je Holivud 

 

makonda-tracker