strašno!

Zamišljao da ubija trudnu snahu, optužio rođenu sestru za silovanje — I TU NIJE KRAJ: Strašna sudbina posrnulog pevača

0

Sigurno se sećate možda i najpopularnijeg benda svih vremena — Bekstrit bojsa (Backstreet boys)! Član ovog benda kog su devojčice obožavale bio je Nik Karter, a putem muzičke karijere krenuo je i njegov brat Aron. Možda se Aron nije proslavio muzikom toliko koliko — skandalima. I to svih vrsta...

foto:  BRITTA PEDERSEN / EPA
foto: BRITTA PEDERSEN / EPA

Aron Karter bio je slatka tinejdž zvezda, ali čini se da je to ostalo davno u životu iza njega. Danas nema ni traga od onog nasmejanog momka, živi i ponaša se sasvim drugačije nego što bi neko možda očekivao u danima njegove slave.

 

 

Poslednji skandal u nizu odnosi se na užasne tvrdnje Melani Martin, njegove verenice, s kojom ima sina Prinsa.

 

 

Naime, ona je u medije iznela da joj je Aron polomio tri rebra, te da je nakon toga zatražila zabranu prilaska. Osim toga, ona je istakla i da ih je Karter oboje izbacio iz kuće.

 

 Posvađali smo se jer sam razgovarala s drugim muškarcem u u periodu u kom smo bili na pauzi u našoj vezi. Udario me je šakom u levo rebro i gurnuo me je. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana.

 

 

— Mislim da je taj dan uzeo previše tableta, što je rezultiralo agresijom. Verovatno se ni ne seća da je to učinio. Veoma je ljubomoran i mora da bude racionalniji jer se ni ne seća da je to učinio — rekla je ona, a ovo čak i nije prvi put da oni dele zabrinjavajuće vesti iz svog odnosa s javnošću, mada je fizičko nasilje definitivno kap koja je prelila čašu u ovoj turbulentnoj vezi.

 

 

Aron Karter je 2019. dobio zabranu prilaska bratu Niku i njegovoj porodici, kao i svojoj sestri bliznakinji Ejndžel.

 

Podsetimo, Aron je otvoreno priznao kako pati od celog niza psihičkih poremećaja, a godinama već ima i problema s drogom, zbog čega su Nik i njihova sestra Ejndžel nedavno tražili zabranu pristupa. Kako je otkrio sam Nik, Aron mu je pretio kako će mu ubiti suprugu i nerođeno dete.

 

Nakon pažljivog razmatranja moja sestra Ejndžel i ja sa žalošću potvrđujemo da smo tražili zabranu pristupa za svog brata Arona. Zbog njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da sanja o tome da povredi moju trudnu suprugu nismo imali izbora nego učiniti sve kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu. Volimo svog brata i nadamo se da će dobiti odgovarajuću brigu pre nego što naudi sebi ili bilo kome drugome — rekao je Nik na Tviteru tada, a Aron je odgovorio da je zaprepašćen, kao i da nikog ne bi povredio, posebno ne svoju porodicu, pa optužio brata da je silovatelj.

 

1 / 7 Foto: FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia

 

Aron je svojevremeno na televiziji otkrio sa čime se bori i kakve mentalne probleme ima.

 

Zvanično, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan — rekao je dok je pokazivao bočice šest različitih lekova koje konzumira svaki dan.

 

Aron Karter imao je teško detinjstvo, kako su pisali strani mediji, kako zbog roditelja, tako i zbog maltretiranja vršnjaka. Toga nije bio pošteđen ni Nik, koji je istakao da je jedino što ga je spasilo njegov boj bend.

 

 

S druge strane, Aron, kao i njegova sestra Lesli, nisu uspeli da se "izvuku". Lesli Karter je preminula 2012. godine od posledica predoziranja, a iza sebe je ostavila dete. Aron je govorio pre nekoliko godina o tome kako ga je Lesli silovala kad je imao svega 10 godina! Ovu morbidnu tvrdnju objasnio je time što je Lesli imala bipolarni poremećaj koji je lečila litijumom, a kad ga nije uzimala, radila je stvari za koje se nada kako nikad ne bi radila u normalnim okolnostima.

 

Poslednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog silovanja i zlostavljanja i uskoro neću više uzimati lekove, niti će mi trebati da budem dobro. Izlečen sam. Sestra me silovala od 10. do 13. godine, dok me brat Nik zlostavljao čitav život. Čini se da silovanje ostaje u porodici — napisao je na Tviteru svojevremeno.

 

 

makonda-tracker