zanimljivo

Meril Strip ima novu ljubav — i to SLAVNOG GLUMCA? Holivud bruji kako glumica ljubi čuvenog kolegu posle razvoda

0

Oskarovka Meril Strip iznenadila je mnoge kada je otkriveno da se posle nekoliko decenija rastala od supruga.

Meril Strip na dodeli Zlatnih globusa 2024.
Meril Strip na dodeli Zlatnih globusa 2024.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Premda na 81. dodeli Zlatnih globusa nije bilo zaljubljenijeg para od Timotija Šalamea i Kajli Džener, koji su za sobom ostavili prašinu tračeva i drame, ipak postoji i jedan, dosta stariji par koji je privukao mnogo pažnje svojim ponašanjem. Doduše, nije zvanično par, već su samo kolege.

 

Reč je o Meril Strip, živoj legendi Holivuda, i njenom kolegi Martinu Šortu. 

 

Oni zajedno glume, sarađuju, a već neko vreme se prati njihov odnos i šuška se da su više od kolega.

Naime, Meril Strip trenutno glumi u seriji 'Only Murders in the Building', gde takođe glumi i Martin Šort, a na dodeli Zlatnih globusa su oboje bili nominovani za uloge u ovoj seriji (mada su oboje otišli kući praznih ruku).

 

Martin Šort i Meril Strip
Martin Šort i Meril Stripfoto: Hulu / Everett / Profimedia

 

Scenarista Luis Virtel zapitao se na društvenim mrežama: — Da li su Meril Strip i Martin Šort u vezi...? — i ovim podstakao i produbio nagađanja. Portparol Martina Šorta demantovao je ove tvrdnje rečenicom da su oni samo dobri prijatelji i ništa više od toga.

 

 

 

Podsetimo, krajem prošle godine, portparol oskarovke Meril Strip (74) i vajara Dona Gamera (76) podelio je s američkim medijima saopštenje ovog (bivšeg) para, kojim su istakli da oni već godinama nisu zajedno.


Kako se navodilo u izjavi, oni su "rastavljeni više od šest godina, a iako će uvek brinuti jedno za drugo, odlučili su da živote nastave odvojeno".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumica Radmila Živković neutešna na sahrani Jagoša Markovića

 

makonda-tracker