bizarno!

Sa 14 godina je spavala s njegovim SLAVNIM prijateljem, a on se — SMEJAO! Šokantan odnos slavne pevačice i njenog oca

0

Slavna pevačica ima poprilično bizaran odnos sa svojim ocem, o čemu je javno govorila

lili alen ima buran ljubavni život još od svoje 12. godine
lili alen ima buran ljubavni život još od svoje 12. godinefoto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna pevačica Lili Alen gradi uspešnu karijeru već dugi niz godina, ali tokom njih se borila s raznim porocima, usponima i padovima.

 

Lili je pre nekoliko godina našla sreću u ljubavi kraj Dejvida Harbora, nakon čega su dani borbe za nju prošlost, ali njena prošlost krije brojne burne momente.

 

Lili je o njima govorila u svojoj autobiografiji Moje tačne misli, a ono što je u njoj iznela jeste, malo je reći, šokantno, a najviše iznenađuje njen odnos sa slavnim ocem Kitom Alenom.

 

Naime, Lili je javno otkrila da je nevinost izgubila sa 12 godina, i to dok je bila na odmoru sa ocem i bratom Alfijem, glumca kog najbolje znamo po ulozi Teona Grejdžoja u seriji "Igra prestola".

 

Lili je izgubila nevinost u Brazilu s tada dvadesetogodišnjim Fernandom, a kada se jedne noći nije vratila u sobu, njen otac je pozvao policiju. Lili je tek ujutru shvatila da je policija traži, pa je dodala da je sve to za nju bilo dosta traumatično i nije imala seksualne odnose "neko vreme".

 

lili alen ima buran ljubavni život još od svoje 12. godine
lili alen ima buran ljubavni život još od svoje 12. godinefoto: EPA/DAN PELED

To "neko vreme" odnosi se verovatno na period do njene 14. godine, jer tvrdi da je tada imala intimne odnose sa jednim od slavnih prijatelja njenog tate!

 

Lili je opisala da je u pitanju televizijska zvezda, kome nije otkrila ime, te da ga je srela u hotelskom baru, gde joj je kupio piće, a onda je odveo u svoju sobu, gde su imali odnose.

 

lili alen je iskrena s ocem kad je u pitanju njen intimni život
lili alen je iskrena s ocem kad je u pitanju njen intimni životfoto: Stuart Atkins / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mada je isprva bila uplašena da to kaže svom ocu, on je to na kraju saznao. Još bizarnije je to što je Kit Alen od toga napravio šalu i ismevao Lili sa svojim prijateljima!

 

Moj otac je to pretvorio u sp**nju sa svojim drugarima. Oni su se dogovarali kako da ucenjuju tipa i onda su se pretvarali da ga zovu i sve mu sasipaju što su saznali. Znam da je tata moj odnos sa njegovim prijateljem kog sam jedva znala pretvorio u šalu između njega i njegovih prijatelja. To je učinilo da se osećam loše — otkrila je Lili.

 


Bonus video

Ćerka glumca progovorila o odnosu s ocem:

 

makonda-tracker