nestvarno

"KAKO je ovo moguće?!" Fotografije Demi Mur zbog kojih fanovi sumnjaju da je sklopila pakt sa đavolom

1

Proslavljena glumica je krajem osamdesetih i tokom devedesetih bila jedna od najlepših žena sveta, a danas, kada je u sedmoj deceniji, i dalje uživa taj status

Demi Mur u 62. godini izgleda spektakularno
Demi Mur u 62. godini izgleda spektakularnofoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka glumica Demi Mur bila je prava senzacija osamdesetih, nakon niza uloga u najuspešnijim filmovima tog vremena.


Tokom braka s Brusom Vilisom, Demi se u poodmakloj trudnoći fotografisala bez odeće, čime je pokrenula trend koji svetske zvezde prate i danas, a u to vreme već je bila jedna od najvećih holivudskih seks-bombi.


Decenijama kasnije, ništa se nije promenilo!

Demi Mur proslavila je pre nekoliko meseci 61. rođendan, a i dalje važi za jednu od najlepših žena planete, pa u svakoj prilici izazova divljenje publike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Nagađalo se da joj u tome značajno pomaže estetski hirurg, što glumica nije komentarisala, ali šta god da je njena tajna – deluje.


Pre nekoliko večeri, Demi je bila gošća Stivena Kolbera u njegovoj emisiji The Late Show, kako bi promovisala svoju seriju Feud: Capote vs. The Swans, a fotografije koje su nastale ispred studija u Njujorku iste večeri obišle su svet.

 

Demi Mur u 62. godini izgleda spektakularno
Demi Mur u 62. godini izgleda spektakularnofoto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Glumica se pojavila u kratkoj sako-haljini sa sjajnim reverima i i vrlo šik salonkama, a prepoznatljivu ravnu crnu kosu pustila je da joj pada niz leđa, dok je sve zaokružila svedenom večernjom šminkom.


"Je li ovo slikano danas ili 1994?", "Kako je ovo moguće???", "Demi Mur je sklopila nekakav pakt sa đavolom", "Kad sam se rodila, Demi Mur je izgledala ovako, danas imam 35 godina i probleme sa kičmom, a ona i dalje izgleda isto, kako?", neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

Demi Mur trenutno promoviše seriju seriju Feud: Capote vs. The Swans
Demi Mur trenutno promoviše seriju seriju Feud: Capote vs. The Swansfoto: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Demi Mur je, inače, prošle godine postala baka, kada je njena ćerka Rumer Vilis donela na svet ćerku. Glumica je, takođe, majka Talule i Skuter Vilis, koje je dobila u braku s Brusom Vilisom, s kojim ima fantastičan odnos nakon razvoda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nega ispucalih usana

 

makonda-tracker