potpuna transformacija

DA NISU NAPISALI IME, NIKO NE BI NI POMISLIO DA JE TO ONA: Demi Mur više ne izgleda ovako — i javnost je ŠOKIRANA

1

Bilo je jasno da čuvena glumica koristi makar botoks kako bi održala mladolik izgled, ali nakon što se pojavila značajno drugačijeg izgleda nego što smo navikli mnogi su se zapitali je li išla "pod nož"...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena američka glumica Demi Mur (58) neizostavno je ime na svakoj listi večitih holivudskih lepotica — od njenih prvih uloga do danas uvek je plenila harizmom, osmehom i lepotom po kojoj je bila nadaleko poznata.


S obzirom na njen mladolik izgled, godinama se spekuliše da umereno upotrebljava botoks, ali njen najnoviji izgled iznenadio je sve.


Glumica je sinoć bila jedna od zvezda Fendijeve revije u Parizu, kada je prošetala modnom pistom u crnom satenskom kompletu sastavljenom od laganih pantalona širih nogavica i šik bluze dugih rukava koja otkriva ramena i dekolte. Murova je nosila ekstravagantne crne viseće minđuše koje su joj sezale do grudi, ali najviše pažnje privuklo je njeno lice — gotovo deformisano, značajno većih jagodica čija se linija pruža čak do usana.


Na društvenim mrežama odmah su se pojavile spekulacije da je Demi preterala s posetama hirurgu, mada nije malo onih koji veruju da je u pitanju šminka.


"Šteta. Žene treba da dopuste sebi da stare graciozno", "Da li je to loš hijaluron ili loše konturisanje","Da nije pisalo ime, ne bih ni pomislio da je to Demi Mur"... neki su od komentara tviteraša na pojavu slavne zvezde filma "Duh" na modnoj pisti.


Glumica nije komentarisala ove reakcije, ali je na svom profilu na Instagramu podelila delić svoje šetnje pistom kako bi se zahvalila Kimu Džonsu, umetničkom direktoru Diora i Fendija, i napisala:


Ispunila sam svoj tinejdžerski san... Hvala Kimu Džonsu što sam otvorila Fendiju kolekciju za proleće 2021. i čestitam mu na prelepom i magičnom debiju.


makonda-tracker