posle 4 godine braka

Prema priči, svi brakovi te porodice su — PROKLETI: Unuka Grejs Keli se razvodi, a jedna stvar ju je koštala sreće

0

Lepa Šarlot Kaziragi razvodi se, navodno, posle 4 godine braka, a presudila im je jedna stvar.

Šarlot Kaziragi se razvodi od Dimitrija Rasama
Šarlot Kaziragi se razvodi od Dimitrija Rasamafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Unuka Grejs Keli, Šarlot Kaziragi, navodno se rastaje od supruga Dimitrija Rasam posle četiri godine braka, prenose evropski mediji. Šuškanja o rastanku ovog para započela su prošle nedelje, a kako piše francuski Le Figaro, par još uvek nije potvrdio ove navode, premda se pretpostavlja da se to očekuje.

 

Šarlot (37) i Dimitri (42) venčali su se dva puta u junu 2019. godine. Ambasadorka "Šanela" i unuka slavne dive Grejs Keli i filmski producent verili su se u martu 2018. godine, a u vezi su od 2016. 

 

Imaju sina Baltazara, kog su dobili 2018. godine, a Šarlot je i mama sina Rafaela (10), kog je dobila sa komičarem Gadom Elmaleom.

 

 

Zašto se razvodi Šarlot Kaziragi?

 

Kako piše PiplŠarlot preferira Monako za život, gde njena deca idu u školu, ali Dimitrijev posao iziskuje da bude u Los Anđelesu, Parizu i na drugim lokacijama. Kako je pisao francuski Voici, Šarlot je tražila razvod u decembru, te navedo da par već neko vreme prolazi kroz krizu zbog Dimitrijevog posla.

 

Šarlot Kaziragi i Dimitri Rasam na crvenom tepihu
Šarlot Kaziragi i Dimitri Rasam na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

U novembru prošle godin, Šarlot je bez supruga obeležila Nacionalni dan Monaka s decom, gde su bili i njena mama, princeza Karolinaprinc Albert, princeza Šarlin i ostali članovi monegaške kneževske porodice.

 

Šarlot Kaziragi sa princezom Šarlin od Monaka
Šarlot Kaziragi sa princezom Šarlin od Monakafoto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Par je poslednji put zajedno viđen tokom jeseni sa sinovima. 

 

Ko je Šarlot Kaziragi?

 

Šarlot je jedina ćerka princeze Karoline i Stefana Kaziragija, koji je nastradao 1990. godine. Ona je 11. u liniji za tron Monaka.

 

1 / 6 Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Šarlot i Dimitri su se venčali u Monaku 2019. godine, a potom proslavili i privatnim slavljem u Provansi.

 

 

Mlada je nosila, naravno, Šanelovu venčanicu, a, kao počast baki Grejs, nosila je Kartije ogrlicu koju je dobila za venčani dar kada se udala za princa Renijea 1956.

 

Inače, za porodicu Grimaldi, koja je na čelu Monaka,  vezuje se stara "legenda" i verovanje da već 700 godina nose prokletstvo. Priče o njegovom poreklu se razlikuju, a najpoznatija je ona o tome kako je veštica proklela Grimaldijeve da imaju nesrećne brakove.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

"ŽENE, U OVOM SLUČAJU OBAVEZNO SE UPIŠITE" Advokat upozorila o nepredviđenim okolnostima tokom razvoda braka: Ovo je jedino SIGURNO

 

makonda-tracker