modna fantazija

MOĆNO i EFEKTNO izdanje slavne lepotice: Unuka Grejs Keli opčinila Sevilju stajlingom rezervisanim za dame

0

Iako veoma jednostavno, ovo izdanje lepe glumice, opčinilo je svet

Zbog unuke Grejs Keli uzdisala je Španija
Zbog unuke Grejs Keli uzdisala je Španija foto: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia

Na sinoćnoj svečanosti koja je održana u Sevilji lepa glumica, Šarlot Kaziragi, unuka čuvene Grejs Keli, održala je još jednom lekciju iz stila.

 

Ona se na crvenom tepihu pojavila kako bi primila nagradu "Ličnost godine" i tom prilikom je prošetala odevne komade od kojih zastaje dah


Šarlot nesumnjivo važi za jednu od najmodrnijih dama kraljevskog porekla, a njen stajling često je tema ne samo modnih kritičara, već i celokupne svetske javnosti.

Za ovaj važan dan, Šarlot je odabrala Šanel, crnu majicu sa kokcastim izrezom i motivom cveća u raznim bojama i crne pantolone širokih nogavica koje su podsećale na suknju i padale su gotovo do poda. Sve ovo je ukombinovala sa crnim salonkama sa visokim potpeticama, koje su izdužile liniju i učinile da izgleda sjajno. 
 

Šarlot je odisala romantičnim glamurom zbog prelepih motiva kamelije u veselim nijansama roze i ljubičaste, kojima je bila optočena njena majica. Njen ceo izgled bio je iz Šanelove kolekcije za jesen i zimu aktuelne sezone, koja je podsećanje na nezaboravne šezdeste i sedamdesete godine prošlog veka. 

 

Na licu je imala diskretnu šminku, koja je istakla njenu lepotu.

1 / 5 Foto: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia

Njen novi izgled predstavlja savršen spoj elegancije, čije oličenje je bila njena baka Grejs Keli i prestiža, za koji je zaslužan Šanel, koji svojim komadima čini da svaka žena izgleda dostojanstveno i prefinjeno.

 

- Ovo priznanje prepoznaje njen izuzetan doprinos umetnosti i njenom radu na osnaživanju žena kroz književnost, filozofiju, bioskop i filantropiju, uključujući kampanje koje je vodila u okviru svoje uloge u Šanelu, a koje imaju za cilj da promovišu osnaživanje žena - ocenili su mediji.

 

Njena baka, američka glumica Grejs Keli bila je sinonim za eleganciju, uključujući njenu čuvenu zalizanu, ali bujnukosu. Od Kana do Oskara, Grejs se često opredeljivala za punđu, koja bi u prvi plan istakla njeno lepo lice.

 

Čini se da je i Šarlot krenula njenim stopama, pa je istu punđu ponela na sinoćnjem događaju. 

 

Bonus video:

 

Majka Nataše Bekvalac komentariše ćerkin stajling

 

makonda-tracker