otmenost joj je drugo ime

Najelegantnija evropska princeza: Poseduje ostrva, posvađala je dve kraljevske porodice, a udala se za unuka slavne dive

0

Život ove dame je dostojan jednog holivudskog filma. 


 

Beatris Boromeo je 'posvađala' dve evropske kraljevske porodice
Beatris Boromeo je "posvađala" dve evropske kraljevske porodice foto: splashNews.com / Splash / Profimedia

Da li ste ikada čuli za Beatriče Boromeo? Prelepu aristokratkinju koja se unuka čuvene holivudske princeze, a pre toga razotkrila tajne jedne druge kraljevske porodice.


Beatris je manekenka i novinarka, a udala se za unuka Grejs Keli, čuvene glumice, princeze i osobe koja je decenijama važila za ikonu stila.  

 

Ona je sada član kraljevske porodice Monaka, ali njena porodica je i pre toga bila veoma bogata. Toliko da poseduju ostrvo i zamak. 

 

Beatriče Boromeo je proglašena za najmoderniju članicu evropske kraljevske porodice“, jer ona „ sa sobom nosi svoju eleganciju gde god da krene – bilo da je to crveni tepih, kraljevski događaji ili jednostavno skakanje na jahti“.

Ova 37-godišnjakinja se udala i postala članica kraljevske porodice Monaka 2015. godine, kada je rekla sudbonosno DA - Pjeru Kaziragiju, najmlađem detetu princeze Karoline i unuka pokojne holivudske lepotice i princeze Grejs Keli.

Na dan svog venčanja 2015. – koje je Vog nazvao „najlepšim događajem leta“ – nosila je četiri haljine, dve Valentino i dve Armani brenda. Ona i Pjer su nakon toga postali roditelji dvojice sinova, petogodišnjeg Stefana i četvorogodišnjeg Frančeska.

Beatriče je inače ćerka italijanskog aristokrate Don Karla Ferdinanda, koji poseduju Boromejska ostrva u jezeru Mađore u blizini Milana, zajedno sa zemljom u Lombardiji i Pijemontu i zamkom Roka Boromeo, radila je kao novinska i televizijska novinarka u svojoj rodnoj Italiji.

Dakle, ona je bivša novinarka. I jedan novinarski poduhvat ju je stavio u centar pažnje poslednjih meseci: Netfliksov dokumentarac o senzacionalnom slučaju ubistva u koji je umešan princ Viktor Emanuel od Savoje, naslednik italijanskog prestola.

 

Sada se okrenula snimanju dokumentarnih filmova, nedavno je debitovala u seriji od tri epizode ​​Kralj na Netfliksu.

Serija se fokusira na događaj u avgustu 1978. koji je do danas ostao misterija

Princ Viktor Emanuel od Savoje, poslednji naslednik italijanskog prestola, letovao je u svojoj letnjoj rezidenciji na ostrvu Kavalo, u Francuskoj, kada je, besan na grupu Italijana koji su se zabavljali na obližnjim čamcima, izvukao pušku.

 

Ubio je mladog nemačkog turistu Dirka Hamera koji je spavao na stolu jednog od čamaca.

Viktor Emanuel je oslobođen optužbi za ubistvo u novembru 1991, nakon duge sudske bitke koju je vodila Dirkova sestra Birgit Hamer – koja je bila jedna od najstarijih prijateljica majke od Beatris - Paole Marcoto.

 

Princ je osuđen samo za prekršaj posedovanja vatrenog oružja i osuđen na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci.

Međutim, tokom 2011. godine, dok je radila za jedan italijanski list, procurio je tajno snimljeni snimak Viktora Emanuela koji je navodno priznao ubistvo.

 

Zbog njenog bavljenja tim slučajem, mogli su se pročitati natpisi u novinama koji kažu da je ona sada "posvađala dve kraljevske porodice"

 

Takođe, i Beatris važi za pravu modnu ikonu. Neki bi rekli čak i u rangu sa Grejs Keli. 

Grejs Keli je bila doživotni fan Diora, a i Beatris i Pjer su danas ambasadori tog brenda. 

 

Za svoj sledeći projekat, Beatris je najavila da snima film o poreklu porodice za koju se udala: Grimaldi iz Monaka, najdugotrajnije kraljevske porodice u Evropi.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker