tako se to radi

Od glave do pete - sve za DESETKU: Unuka Grejs Keli na crvenom tepihu STREET STYLE kombinacijom opčinila PARIŽANKE

0

Šarlto je dokazala da se stil nasleđuje i da najjednostavniji stajling može da bude pun pogodak

UMUKA GREJS KELI OPČINILA PARIZ
UMUKA GREJS KELI OPČINILA PARIZ foto: EPA / Guillaume Horcajuelo

Šarlot Kaziragi uglavnom se trudi da se kreće "ispod radara" kada je javnost u pitanju, ali kad god je primete, ona ima šta novo da pokaže.

 

Ipak, ovog puta je odlučila da se pojavi na nedelji mode u Parizu, a njena odevna kombinacija koju je ponela u utorak nikog nije ostavila ravnodušnim.

 

Ovog puta ona je bila deo Šanelove modne prezentaciju u Parizu, a svoj jedinstveni stil još jednom je pokazala kada se na crvenom tepihu pojavila - u farmerkama do čanaka. I jedno je sigurno, Džena Lajons bi ovu kombinaciju i te kako pohvalila. 

 

 

Šarlot, koja je poznata i kao unuka princeze Grejs Keli od Monaka, poznata je po svom prefinjenom, ali pomalo potcenjenom ličnom stilu - tako da njen izbor farmerki i nije baš toliko iznenađujući.

 

Uz omiljeni ženski deo odeće, teksas, ona je ponela crno-belu jaknu od tvida sa potpisom čuvenog brenda Šanel. Komad bez kragne imao je skraćene, tri četvrt rukave i bogate naramenice.

 

UNUKA GREJS KELI U IZDANJU KOJE ĆE ŽENE ODMAH ISKOPIRATI
UNUKA GREJS KELI U IZDANJU KOJE ĆE ŽENE ODMAH ISKOPIRATI foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Šarlot je upotpunila ležerni izgled crnim visokim potpeticama Meri Džejns i odgovarajućom prošivenom tašnom. Kako bi ispratila stajling kosu je pustila da raspušteno u talasima pada preko lica.

 

Kada je ušla u prostoriju, Šarlot je otkopčala jaknu od tvida i otkrila jednostavnu belu košulju. Očigledno je da se Kaziragi oseća kao kod kuće noseći Šanel. To ni malo ne iznenađuje, jer je ona postala ambasadorka kuće 2020. godine i gotovo isključivo za sva svoja pojavljivanja nosi ovaj poznati francuski brend.

 

Bonus video:

Haljina Viktorije Bekam 

 

 

makonda-tracker