(foto)

Kako je protekao susret Kim Kardašijan i Kanjea Vesta? Od razvoda se nikako nisu videli, a paparaci su ih ipak uhvatili

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest zvanično nisu u braku od novembra 2022. godine.

Kim Kardašijan i Kanje Vest uslikani su u javnosti
Kim Kardašijan i Kanje Vest uslikani su u javnostifoto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Kim Kardašijan i njen bivši suprug Kanje Vest konačno su okončali svoj brak i burnu ljubavnu priču u novembru 2022.

 

Reper, koji se predstavlja i kao Je, vrlo brzo nakon razvoda od Kim našao je novu sreću pored kontroverzne Bjanke Sensori, s kojom se pojavljuje u javnosti u, blago rečeno, vrlo intrigantnim izdanjimna i neretko gotovo potpuno naga.

 

Strani mediji pišu o tome kako su Bjankini prijatelji zabrinuti kako ona "više nije ona", a mnogi smatraju da Kanje Vest pokušava da je pretvori u "novu verziju Kim Kardašijan", s kojom odavno nije u dobrim odnosima, te da se prema njoj odnosi, maltene, kao prema robu.

Bivši par susreo se na košarkaškoj utakmici svog sina Sejnta u Los Anđelesu pre nekoliko dana, a kako strani mediji pišu, njihov susret bio je prilično neprijatan.

 

1 / 5 Foto: EPA/PAUL BUCK

 

Stigli su zasebno i fotografisani su u kratkom razgovoru, ali brzo su se razdvojili i seli na suprotne krajeve sale dok je njihov osmogodišnji sin igrao utakmicu.

 

Kim Kardašijan i Kanje Vest na utakmici svog sina
Kim Kardašijan i Kanje Vest na utakmici svog sinafoto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši partneri su se i prošle nedelje sreli na Sejntovoj utakmici, što je bio prvi put da su bili viđeni zajedno otkako su se rastali, premda se zajedno staraju o deci. Ipak, ni tu nisu najzadovoljniji jedno drugim, a Kim je javno pričala o tome da joj je to "zaista teško".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji

 

makonda-tracker