da li biste je prepoznali?

Danas je "VULGARNA VERZIJA Kim Kardašijan": Pre nego što ju je Kanje zaveo, njegova žena je izgledala potpuno drugačije

0

Mnogi veruju da Kanje Vest želi da pretvori svoju suprugu u svoje modno remek-delo kao što je učinio s Kim, ali je on otišao predaleko u svojoj ekscentričnosti. I zaboravio ga je odavno izgubio poštovanje modnog sveta...

Žena Kanjea Vesta prošetala je skoro naga Firencom pre nekoliko meseci, noseći jastuk da prekrije grudi
Žena Kanjea Vesta prošetala je skoro naga Firencom pre nekoliko meseci, noseći jastuk da prekrije grudifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bjanka Sensori (28), Australijanka koja je navodno već godinu dana u braku s reperom i modnim dizajnerom Kanjeom Vestom, jedna je od glavnih tema u šou-biz rubrikama širom sveta proteklih meseci.


Razlog su njena modna izdanja – ako bismo mogli uopšte da ih nazovemo tako.


Bjanka izlazi iz kuće samo u čarapama i topovima boje kože, nekad šeta bez gornjeg dela odeće i grudi prekriva tako što grli igračke i jastuke, viđali smo je bosu, s hulahopkama na glavi poput kape...

 

Bjanka Sensori i Kanje Vest navodno su se venčali u decembru 2022.
Bjanka Sensori i Kanje Vest navodno su se venčali u decembru 2022.foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svojim bizarnim izgledom i ponašanjem Bjanka je zabrinula svoje prijatelje, koji strahuju da je suprug Kanje Vest kontroliše i manipuliše njom.


Svi su veoma zabrinuti za nju. To više nije ona – rekao je za Daily Mail izvor koji kaže da je ona ranije bila pričljiva i otvoreno pričala o raznim temama. Sada ona, međutim, uglavnom stoji bez reči pored supruga, golišava.

Prijatelji se plaše da Vest želi da je "pretvori u radikalizovanu verziju Kim Kardašijan" , a Daily Mail je nedavno pisao da je Bjanka "potpuno svesna kontrolišućeg pristupa".

 


Komentari da reper polako transformiše suprugu u svoju bivši ženu Kim Kardašijan nisu neutemeljeni, naročito ako se uporede Bjankine najnovije fotografije uporede sa starima, nastalim pre veze s Vestom.

 

Kako je nekad izgledala žena Kanjea Vesta?


Diplomirana arhitektkinja iz Melburna ranije je imala dugu kosu i šminkala se više nego danas, a na prvi pogled bila je sasvim obična devojka, iako izuzetne i retke lepote.

Oblačila se znatno drugačije nego danas – na starim fotografijama Bjanka nosi farmerke, dukseve, dezenirane haljinice i izgedala je kao devojka iz komšiluka.

 

Bjanka Sensori, žena Kanjea Vesta, na staroj fotografii koju je podelila njena sestra Alisija
Bjanka Sensori, žena Kanjea Vesta, na staroj fotografii koju je podelila njena sestra Alisijafoto: alyssia.censori/Instagram

Međutim, otkako je počela da se viđa s Kanjeom Vestom izgledala je sve ekscentričnije, a otkad su navodno u braku, od decembra 2022, mnogi je opisuju kao vulgarnu kopiju Kim Kardašijan.

 

Veruje se da reper i kreator hoće da napravi od Bjanke svoje umetničko delo i transformiše je kao što je to učinio s Kim, koja je pre braka s njim uglavnom ismevana zbog svog stila, a danas je uticajno ime u modnoj industriji.

 


Razlika je u tome što je, dok je bio s Kim, Kanje bio cenjen u modnom svetu. Od tada je izgubio sve poštovanje – rekao je za Daily Mail nedavno jedan neimenovani prijatelj Bjanke Sensori.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Second hand haljina kao iz Holivuda

 

makonda-tracker