bomba!

Uhvatio ih je na delu! Kanje Vest otkrio s kim ga je varala Kim Kardašijan – i u pitanju je DOBRO POZNATA FACA

0

 

Sa Kanje Vestom nikada na znate šta da očekujete, a sada je u iznošenju prljavog veša otišao korak dalje i majku četvoro svoje dece javno optužio za preljubu

foto: epa-efe / jason szenes, EPA
foto: epa-efe / jason szenes, EPA

Reper i dizajner Kanje Vest je poznat po svojim kontroverznim i neprimerenim izjavama, posebno na društvenim mrežama. Zbog toga mu malo-malo Tviter zatvara nalog, ali kad „uhvati rupu“ i dobije svoj profil nazad makar nakratko, Kanje uvek ima nešto bombastično da saopšti.

 

Kanje je sinoć javno optužio jednu veliku zvezdu NBA lige da je imao aferu sa njegovom bivšom suprugom Kim Kardašijan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Paul (@cp3)

 

U pitanju je ni manje ni više nego Kris Pol, plejmejker ekipe Finiks Sansa.

 

- Ovo bombastična optužba stigla je istog dana kada je Kanje bio u trendingu na Tviteru zbog svog podužeg intervjua sa Aleksom Džonsom, u kojem je hvalio Adolfa Hitlera i zbijao šale s antisemitskim tonom, a govorio je i o svom nedavnom sastanku sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom - objašnjavaju novinari NBC njuza.

 

 

Intervju je postao jedna od najaktuelnijih priča na internetu u četvrtak, dominirajući diskusijama na društvenim mrežama satima. Heštag "Kanje" je bio u trendingu na Tviteru, ali i na Google Trends.

 

Kanje, kad uhvati svoj čuveni zalet, često zna da ređa veliki broj postova u nizu na Tviteru, najrazličitije sadržine. Tako je odmah nakon toga jednim tvitom digao Ameriku na noge. Naravno to se odnosi na tvit u kome je optužio zvezdu Finiksa za aferu sa njegovom bivšom.

 

Kanje Vest
foto: Tviter


Za sada se ni Kris i Kim nisu oglasili po ovom pitanju, pa nam ostaje samo da sačekmo da vidimo da li će išta reći. S druge strane, ne sumnjamo da će Kanje imati još štošta da doda kad ( i ako ) mu opet vrate nalog. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker