(video)

Novi skandalozan snimak para o kom su svi pričali ove godine: On je ne primećuje, a ona bizarnim ponašanjem šokira svet

0

Baš kad pomislite da reper i njegova supruga, kojom se tajno oženio pre godinu dana, ne mogu više da vas iznenade, oni pripreme novu bizarnost

Kanje Vest i Bjanka Sensori ne prestaju da šokiraju
Kanje Vest i Bjanka Sensori ne prestaju da šokiraju foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reper i modni dizajner Kanje Vest ove godine je sa svojom suprugom Bjankom Sensori često bio tema u medijima, naročito tokom njihovog boravka u Italiji ovog leta.


Par je često šestao bos, on je u gondoli u Veneciji viđen obnažene zadnjice, a Bjanka je uglavnom šetala odevena vrlo oskudno, uglavnom u hulahopke u kombinaciji s grudnjakom ili nude topovima, a imali smo priliku da je vidimo i kako ide ulicom bez gornjeg dela odeće i grudi krije jastukom ili plišanim igračkama.


Kanje i Bjanka nastavljaju da zbunjuju i šokiraju svojim bizarnim ponašanjem, a nedavno su boravili na umetičkom festivalu Art Basel u Majamiju. I tada su svakodnevno priređivali čudne scene, a sada je isplivao snimak iz noćnog izlaska koji je tada nastao.

Skandalozan snimak Kanjea Vesta i njegove žene


Na njemu vidimo kako Kanje ćaska s društvom dok njegova supruga uživa u plesu u krilu kojim ju je počastila di-džej Skaj Haj Bejbi, a u jednom trenutku muzičarka je počela da simulira kako pruža Kanjeovoj dragoj oralni seks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)


"Kanje čak ni ne obraća pažnju", "On ovo nikada ne bi tolerisao Kim Kardašijan", "Koliko su očajne da ispadnu zanimljive", "Zašto ova žena neprestano ide gola, zar to nije protivzakonito", "Koji restoran ovo dopušta?"... neki su od komentara na društvenim mrežama.


Čest je komentar da je neverovatno da Kanje Vest ignoriše ovakvo ponašanje njegove druge supruge, budući da je tokom braka s Kim Kardašijan zaista određivao kako će se ona ponašati i oblačiti.

 

Kanje Vest i Bjanka Sensori tajno su se venčali u decembru 2022.
Kanje Vest i Bjanka Sensori tajno su se venčali u decembru 2022. foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prijatelji Bjanke Sensori, koja se tajno udala za repera u decembru 2022, navodno su veoma zabrinuti za nju zbog bizarnog ponašanja kom svedočimo otkako traje ovaj brak, a veruju i da Kanje ima preveliku kontrolu nad njom. Strahuju da on želi da je "pretvori u radikalizovanu verziju Kim Kardašijan" i da manipuliše njom.

 

Daily Mail je nedavno pisao da je ova arhitektkinja "potpuno svesna kontrolišućeg pristupa" njenog muža, a prijatelji su joj poručili da se trgne. Ona ih je, međutim, navodno optužila da su ljubomorni na njenu novostečenu slavu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji

 

makonda-tracker