njegova žena iz snova

Nominovan za Oskara — i postao meta uvreda! Eva Mendez u oštrom obračunu pokazala zbog čega je Rajan Gosling OBOŽAVA

0

Glumica Eva Mendez rešila je da kritizerima svog supruga odbrusi na negativne komentare i uvrede.

Eva Mendez i Rajan Gosling već godinama su u jednom od najskladnijih holivudskih brakova
Eva Mendez i Rajan Gosling već godinama su u jednom od najskladnijih holivudskih brakovafoto: Focus FeaturesCollect / Everett / Profimedia

Glumica Eva Mendez oglasila se povodom nominacije svog supruga Rajana Goslinga za Oskara 2024. godine, a reč je o njegovoj ulozi Kena u filmu Barbi.

 

Podsetimo, Gosling je obeležio prethodnu godinu ulogom u filmu Grete Gervig, kraj glumice Margo Robi, a nedavno je govorio o tome zbog čega svojim ćerkicama ne dozvoljava da gledaju film Barbi.

 

Goslingova gluma uopšteno dobija pozitivne ocene i jedan je od najpopularnijih glumaca u Holivudu trenutno, pa njegova nominacija mnogima nije bila iznenađenje — ali ipak je dobila i mnoštvo podsmeha i negativnih komentara, što njegova supruga, s kojom je godinama u skladnom braku, nije htela da tek tako prećuti.

Njegova supruga se osvrnula na te podrugljive komentare na Instagramu i dala svoj sud, te ujedno pružila Rajanu podršku, premda se ne oglašava toliko često na društvenim mrežama, niti otkriva previše o svojoj privatnosti.

 

Eva Mendez rešila je da se obračuna s Rajanovim kritizerima
Eva Mendez rešila je da se obračuna s Rajanovim kritizerimafoto: EPA/WARREN TODA

Toliko sam ponosna na svog muža — počela je Eva, uz fotografiju članka u kom se ismeva Goslingova uloga Kena u filmu iz 2023.

 

Toliko mržnje je bilo kada je prihvatio ulogu. Toliko ljudi je pokušalo da ga posrami kad je to učinio. Uprkos svim podrugljivim rečenicama i člancima koji su se pisali o njemu, on je kreirao originalni srceparajući i sad već i legendarni lik i progurao ga do Oskara! — napisala je ponosna Eva. 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Toliko sam ponosna da budem Barbika ovog Kena — dodala je ona.

On je briljantan u ulozi Kena! — dodala je Amerika Ferera, koja je takođe ostvarila zapaženu ulogu u filmu "Barbi".

 

Rajan Gosling je ulogom Kena obeležio 2023. godinu
Rajan Gosling je ulogom Kena obeležio 2023. godinufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

 

makonda-tracker