horor

"Odneo sam u školu gomilu noževa": Bizarna ispovest čuvenog glumca zbog koje su njegovi fanovi zgroženi

0

Iako važi za dobrog momka Holivuda, glumac koji bi uskoro mogao da osvoji Oskara u detinjstvu je priredio uznemirujuću, stravičnu scenu svojim vršnjacima

Rajan Gosling godinama živi u Los Anđelesu
Rajan Gosling godinama živi u Los Anđelesu foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Film "Barbi" bio je jedna od najvećih senzacija prošle godine, a dok traje sezona dodela nagrada on je ponovo u fokusu jer se spekuliše da će među nominovanima za Oskara biti Rajan Gosling, za svoju ulogu Kena.


I dok čekamo da vidimo spisak potencijalnih dobitnika ovog priznanja, Goslingovi fanovi dele o glumcu interesantne podatke na društvenim mrežama, a na X-u (nekadašnjem Tviteru) se pojavio vrlo bizaran isečak iz njegove biografije na Vikipediji.


Kako se navodi u njemu, glumac je u detinjstvu "mrzeo" to što je dete, bio je žrtva vršnjačkog nasilja i nije imao prijatelje dok nije napunio 14-15 godina. Međutim, posebno je šokantna informacija da je Gosling jednom prilikom bacao noževe na vršnjake.

 

Rajan Gosling na crvenom tepihu
Rajan Gosling na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Iako tvrdnje iznete na Vikipediji ne treba uvek shvatati ozbiljno, ispostavilo se da je ovo, na neki način, istina.

 

Da li je Rajan Gosling stvarno gađao školske drugove noževima?


Rajan Gosling je, naime, u intervjuu koji je 2011. dao za magazin Company, pričao o svojim herojima tokom odrastanja i objasnio kakavje uticaj na njega imao Staloneov lik Ramba.

Dugo sam želeo da budem Bili Ajdol. Hteo sam da budem Arnold Švarceneger, ali zaista sam želeo da budem Silvester Stalone – objasnio je on, kako je preneo Huffington Post. – Kad sam prvi put gledao "Ramba", taj film me je začarao i zapravo sam mislio da sam Rambo. Toliko da sam jednog dana odneo gomilu noževa za odreske u školu i bacao ih okolo na velikom odmoru jer sam mislio da smo u filmu!


Kako je glumac objasnio, to je i njegova velika sramota i važna životna lekcija.

 

Rajan Gosling na premijeri filma 'Barbi' u Los Anđelesu
Rajan Gosling na premijeri filma "Barbi" u Los Anđelesufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ne ponosim se time, ali jesam naučio lekciju – suspendovali su me iz škole, a majka mi je zabranila da gledam filmove zabranjene za mlađe od 17 godina – dodao je Gosling.


Nakon što je ovaj deo njegove biografije osvanuo na X-u, obožavaoci Rajana Goslinga nisu krili koliko su šokirani ovim priznanjem.

"Šta se, pobogu, dešavalo u detinjstvu Rajana Goslinga?", "Zamisli da si njegov školski drug i misliš da je to samo neki usamljenik, a onda jedan dan donese j****e noževe u školu i gađa ljude... samo da bi postao Rajan Gosling", "Ovo ne može da bude istina", "Zašto detinjstvo Rajana Goslinga deluje kao film Rajana Goslinga?"... neki su od komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Nasilje će se umnožavati jer ništa ne radimo!" Pedagoškinja Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

 

makonda-tracker