slažete li se?

BARBIKE vole, ali — tata ne da! Rajan Gosling izričito ne dozvoljava ćerkama da gledaju film "Barbi", a razlog ne krije

0

Rajan Gosling ima dve ćerke s Evom Mendez, a o privatnosti retko govori.

Rajan Gosling u ulozi Kena
Rajan Gosling u ulozi Kenafoto: WARNER BROS / Planet / Profimedia

Glumac Rajan Gosling je tokom 2023. godine privukao veliku svetsku pažnju zbog uloge Kena u filmu "Barbi", gde je glumio s Margo Robi, a pre nekoliko dana je i odneo kući Critics' Choice Award zbog ovog filma.

 

Njegova zbunjena reakcija pokazala je da nagradu definitivno nije očekivao, a postao je i viralan. Čak se i njegova supruga Eva Mendez oduševila i podelila gif njegove reakcije uz poruku "Volim ga".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Rajan i Eva su jedan od najskladnijih parova u Holivudu, a premda imaju ogromnu popularnost, veoma se trude da svoju intimu zadrže što dalje od očiju javnosti.

Njih dvoje imaju dve ćerke, Esmeraldu (9) i Amadu (7), ali njih dve, za razliku od ostatka sveta, neće uskoro pogledati tatin film, iako su baš u godinama za igranje s barbikama.

 

Rajan Gosling ne želi da ga ćerke poistovećuju sa Kenom
Rajan Gosling ne želi da ga ćerke poistovećuju sa Kenomfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Naime, Rajan im ne dozvoljava da ogledaju film iz jasnog razloga — ne želi da ga poistovećuju s Kenom.

 

Ne znam da li neko treba da gleda svog oca kao Kena — pričao je Gosling na Filmskom festivalu u Santa Barbari. — Ne znam u kojim godinama je dobro videti svog oca u toj ulozi. Prilično je ludo — rekao je on.

 

 

Ipak, jedanput ih je vodio na set, pa su videle oca kako snima ovaj film, pa čak i dok je izvodio jednu pesmu.

 

Znao sam da im se to dopada, jer su prvo govorile: "Možemo li ići u Target (lanac robnih kuća, prim. aut.)? Onda, odemo u Target, a one odu do rafa sa barbikama. Supruga i ja smo shvatili da je došlo vreme da ih pustimo da se igraju njima — pričao je Rajan, pa dodao da njegove ćerke Ken nije interesovao.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

 

makonda-tracker