tako mlad

Od GUBITKA SINA se nikada nije oporavio: Silvester Stalone danas živi idilu, ali svakog dana sa sobom nosi večnu tugu

0

Proslavljeni glumac Silvester Stalone izgubio je sina pre gotovo 12 godina.

Silvester i Sejdž Stalone
Silvester i Sejdž Stalonefoto: Publicity Still / United Archives / Profimedia

Danas je Silvester Stalone u srećnom braku sa Dženifer Flavin, s kojom ima tri prelepe ćerke, ali slavni glumac je pre nje imao burnu ljubavnu istoriju. Njegov brak sa Sašom Čak, s kojom je stupio u brak 1974. godine, počeo je takođe idilično, ali završio se grozno – barem po nju.


Par je dobio dvojicu sinova, Sejdža Munblada (koji je preminuo u 36. godini od srčanih problema) i Serdža, kom je utvrđen autizam.

 

Ipak, njima se desilo ono najgore – smrt sina.

 

Smrt sina Silvestera Stalonea

 

Sejdž se bavio glumom od malih nogu i činilo se da će uspešno ići utabanim stopama slavnog oca.

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu Roki 5, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Debitovao je sa dokumentarcem Alan Yates, a snimio je i prvi kratki film Vic.

 

Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti najstrašniji scenario.

 

 

Sin poznatog glumca pronađen je mrtav u svom stanu u Los Anđelesu, 13. jula 2012. godine.

 

Prema izveštajima, niko ga nije čuo ni video četiri dana pre smrti. Toksikološki nalazi i autopsija pokazali su da je umro od srčane bolesti uzrokovane aterosklerozom. Navodno, bio je veren.

 

Sejdžova smrt mnogo je pogodila Stalonea, koji se u tom momentu povukao da ožali sina u tišini. Stalone se pojavio u emisiji Dobro jutro, Ameriko i prvi put nakon smrti progovorio o nesrećnom događaju.

 

 

– Teško je. Veoma je teško. To je užasna situacija, ali nadam se da će vreme zalečiti rane i pomoći mi da nastavim dalje. To je realnost naših života – rekao je glumac i dodao da fokusiranjem na poslovne obaveze pokušava da izleči bol.

 

Silvester Stalone nakon smrti sina
Silvester Stalone nakon smrti sinafoto: NBC / Planet / Profimedia

Ne postoji veći bol nego kada roditelj izgubi dete – vidno potresen izjavio je Stalone kada je Sejdž preminuo. – Zato molim ljude da poštuju sećanje na mog talentovanog sina. Osećam sažaljenje prema njegovoj voljenoj majci, a ovaj mučan gubitak ostaviće ožiljak na našim životima. Sejdž je bio naše prvo dete, centar našeg sveta i ponizno vas molim da sećanje i dušu mog sina ostavite na miru.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja​​​​​​​ i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Vuk Drašković otkrio šta mu je Laušević rekao pred smrt

 

makonda-tracker