crni splet okolnosti

Lako je mogao da ga NIKADA NE SRETNE: Kako je glumac upoznao čoveka koji je njega i njegove ćerkice poveo RAVNO U SMRT

0

Glumac i njegove ćerke krenuli su na put bez povratka tragičnim spletom okolnosti koje nisu ukazivale na tragediju.

Kristijan Oliver sa suprugom i ćerkicama Maditom i Anik, koje su takođe nastradale s njim
Kristijan Oliver sa suprugom i ćerkicama Maditom i Anik, koje su takođe nastradale s njimfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je prošle nedelje svetom odjeknula vest da je u padu malog aviona poginuo glumac Kristijan Klepser, poznat i kao Kristijan Oliver, kao i njegove dve maloletne ćerke, ne prestaju da pristižu novi detalji o smrti.

 

Navodno, Kristijan i njegove devojčice Madita i Anik nije ni trebalo da budu u avionu koji se srušio.

 

Reditelj Nik Lajon bio je s Kristijanom u Los Anđelesu do 22. decembra. Tamo su snimali film, a Kristijan, koji je najpoznatiji po ulozi inspektora Jana Rihtera u seriji 'Kobra 11', kasnije je s decom otišao na Karibe, gde su uživali i odmarali. Glumac je poželeo prijateljima sve najlepše u 2024. godini, a kad su se sa Kariba hteli vratiti u Ameriku, zakazani let je otkazan. Sledeći let bio bi tek za četiri dana, a glumcu se navodno žurilo kući jer je planirao zabavu u svom domu u Los Anđelesu.

Sve vreme smo se dopisivali, pa sam znao da će njegov odlazak biti vrlo stresan. Zatim je otišao u ronilačku radnju na ostrvu i hteo otkazati ronjenje. Vlasnik radnje je rekao: 'Hej, i ja sam pilot, mogu te povesti' — ispričao je reditelj Lajon.

 

 

Glumac je tada upoznao Roberta Boba Saksa, koji je glumca i njegove ćerke trebalo da odvede na ostrvo Sveta Lucija, stotinak kilometara udaljen. Tamo su je trebalo da presednu na drugi avion i lete dalje za Ameriku. Nije poznato koliko je bio iskusan pilot, ali u više navrata se može videti na fotografijama s avionom koji se prošle nedelje srušio, što su neki meštani čak i usnimili:

 

 

Podsetimo, Kristijanova supruga, koja je ostala i bez njega i bez ćerki, oglasila se povodom ovog nemerljivog gubitka.

 

 Duboko smo ožalošćeni zbog tragične avionske nesreće koja se dogodila 4. januara 2024, a koja je odnela živote naših voljenih članova porodice. Naše kćeri, Madita (12) i Anik (10), zajedno s ocem Kristijanom, vraćale su se s odmora na Karibima kada je jednomotorni avion kojim su putovali imao problema s motorom i pao u okean. Nažalost, niko od četiri putnika u maloj letelici nije preživeo — stoji u objavi.

 

Glumac je sasvim slučajno upoznao pilota s kojim je putovao u momentu nesreće
Glumac je sasvim slučajno upoznao pilota s kojim je putovao u momentu nesrećefoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Bonus video

"DO NEKOGA IZGLEDA NISU STIGLA UPUTSTVA, ZVANIČNI IZVEŠTAJI SU NEDEFINISANI!" Pilot JAT-a analizira avionsku nesreću u Japanu

 

makonda-tracker