fanovi brinu za njeno zdravlje

"Nemam 14 godina, IMAM 38, nabavite kalendar!" Jedna od najlepših glumica 2000-ih danas izgleda neprepoznatljivo

0

Kako je proteklih godina retko viđamo, mnogi su se iznenadili time koliko se glumica promenila od dana najveće slave

Glumica Mišel Trahtenberg u filmu 'Brucoši u Evropi' (Eurotrip)
Glumica Mišel Trahtenberg u filmu "Brucoši u Evropi" (Eurotrip)foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Početkom dvehiljaditih američka glumica Mišel Trahtenberg bila je jedna od najpopularnijih mladih glumica, kada je zabeležila uloge u seriji "Bafi, ubica vampira" i filmu "Brucoši u Evropi", a ona je u tom trenutku već imala zavidnu karijeru.


Prvi put je pred kamere stala sa tri godine, u jednoj reklami, a potom ih je snimila još stotinak, da bi potom zaigrala u popularnim serijama i počela da dobija filmske uloge.


Proteklih godina je, međutim, viđamo nešto ređe, a njene najnovije fotografije izazvale su mnogo pažnje i komentara na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl (@xoblerena)


Mišel, koja danas ima 38 godina, aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde je prati više od milion ljudi, a mnogi su primetili da ona više ne liči na sebe.

Nakon njenih najnovijih selfija, njen profil su preplavili komentari da je preterala sa estetskom hirugijom, da je neuhranjena, da su joj oči žute, a kosa joj se proređuje.


Zato fanovi glumice strahuju za njeno zdravlje, a mnogi su je direktno pitali da li boluje od nečega.


Objasnite mi kako to izgledam bolesno. Jesi li izgubila kalendar i ne razumeš da nemam 14 godina? Imam 38. Koliko je tužno što si ostavila takav komentar – poručila je Mišel jednoj obožavateljki.

 


Nakon niza zabrinutih komentara, ona je pre nekoliko dana poručila:


Zanimljiva činjenica: ovo je moje lice. Nisam neuhranjena, nemam probleme. Zašto morate da mrzite? Nabavite kalendar!


Mišel Trahtenberg publika je poslednji put imala priliku da gleda u epizodnoj ulozi u rimejku serije "Tračara" 2022. godine. U njenim dvadesetim godinama važila je za jednu od najatraktivnijih glumica, a krasila je naslovnice mnogih magazina, uključujući Maxim.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Deca 90ih - Odrastanje na Step sokovima i pesmama Dr Igija

 

makonda-tracker