prošle su dve decenije

Danas ga verovatno ne biste prepoznali: Glumac za kojim su devojke LUDELE početkom dvehiljaditih su veliko iznenađenje

0

U prvoj deceniji 21. veka nije bilo ravnodušnih na izgled plavokosog glumca koji je igrao u najpopularnijim serijama, a iako mu je predviđan veliki uspeh, njegova karijera nikada nije postala to što se očekivalo

Čed Majkl Marej u seriji One Tree Hill
Čed Majkl Marej u seriji One Tree Hillfoto: CW Network Col / Everett / Profimedia

Ako ste početkom dvehiljaditih bili tinejdžerka, jedno lice vam je sigurno ostalo urezano u sećanje – Čed Majkl Marej!


Poznati glumac proslavio se u ulozi Lukasa Skota u tinejdžerskoj seriji "One Tree Hill", koja se emitovala od 2003. do 2009. godine, a gledali smo ga pre toga kao Tristina Dagreja u "Gilmorovima". Igrao je i u "Dosonovom svetu", a potom je imao manje uloge i u nizu novijih ostvarenja.


Međutim, njegova karijera nikada nije postala ono što se očekivalo da će biti, a glumčev privatni život bio je interesantniji medijima nego sve što je kasnije snimio.

U danima svoje najveće popularnosti, dok je snimao "One Tree Hill", bio je u vezi s koleginicom iz serije Sofijom Buš, a fanovi su bili oduševljeni time što su oni postali par u stvarnosti.

 

 

Venčali su se posle samo pet meseci veze, ali je toliko i trajao – pet meseci posle venčanja Sofija je podnela zahtev za razvod. Kako je istakla, osećala se potpuno slomljeno zbog kraha braka jer je verovala da je u Čedu pronašla ljubav za ceo život.


Bili smo glupi klinci koji nije trebalo ni da budu u vezi, a kamoli u braku – izjavila je Sofija godinama kasnije.


I samog glumca je pogodio razvod i pomislio je da više nikoga neće voleti, ali je potom stupio u vezu s Kenzi Dalton. S njom je ostao sedam godina, ali su se zatim razišli, nakon čega je Čed Majkl Marej našao sreću s glumicom Sarom Romer.

 


Njom se oženio 2015. godine, a iste godine su dobili prvog sina. Dve godine kasnije na svet je došao i drugi dečak, da bi zatim 2023. dobili i ćerku.


Čed Majkl Marej i dalje se bavi glumom, a igrao je poznatog serijskog ubicu Teda Bandija u filmu "Ted Bundy: American Boogeyman", Frederika Balzarija u franšizi "Fortress", kao i u nizu "Holmarkovih" filmova i nekoliko epizoda serije "Riverdejl".

 

 

Zato ga s vremena na vreme viđamo na crvenom tepihu, pa njegove obožavateljke s početka dvehiljaditih i dalje mogu da se uvere da je i te kako ostao atraktivan iako se značajno promenio od tih dana.

 

Čed Majkl Marej na premijeri filma 'Džon Vik 4'
Čed Majkl Marej na premijeri filma "Džon Vik 4"foto: Billy Bennight / Sipa Press / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Glumac se prisetio anegdote s Mandom

 

makonda-tracker