nekad i sad

Dugo se nije pojavljivao u javnosti: Glavni glumac iz serije koju su Srbi obožavali je teško prepoznatljiv

0

Poznati glumac danas izgleda značajno drugačije nego dok se emitovala čuvena serija. 

Poznati glumac se dosta promenio od vremena kada se snimala seriija CSI Majami
Poznati glumac se dosta promenio od vremena kada se snimala seriija CSI Majami foto: Jeff Rayner / Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Popularna detektivska serija "CSI: Miami" se emitovala punih 10 godina i za to vreme kupila je srca mnogih u Srbiji koje vole ovaj žanr. 

 

A glavni glumac od 2002. do 2012. godine bio je Dejvid Karuso, koji je tumačio lik čuvenog Horejšija Kejna. 

 

Pamtimo ga po tamnom odelu, naočarima za sunce, uvek prepoznatljivoj riđoj kosi, bezbroj uspešno rešenih slučajeva kao i mimova. 

 

Dejvid se posle duže pauze pojavio u javnosti, tačnije paparaci su ga videli, prepoznali i uslikali.  

Izgleda značajno drugačije nego dok je igrao Horejšija. Kosa mu je dosta porasla, nabacio je koji kilogram viška, tako da ga mnogi ne bi prepoznali na prvu loptu. 

 

U poslednje vreme se jako malo zna o njemu, kao i o njegovom ljubavnom životu. No, poznato je da se ženio tri puta, ali i još neke njegove romanse. 

 

Prvi brak mu je bio sa Čeri Maugans, pa zatim sa Rejčel Tikotin, s kojom je dobio i ćerku Gretu. Treći put je stao na ludi kamen1996. sa stjuardesom Margaret Baklej.

1 / 5 Foto: Jeff Rayner / Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

No, usledio je razvod zbog njegove afere sa instruktorkom joge. Kasnije, baš tokom rada na seriji koja ga najviše proslavila, započeo je romansu sa Lisom Markes. 

 

Kao kruna njihove ljubavi rodilo se dvoje dece, ali se na kraju sve završilo na sudu sa uzajamno teškim optužbama. On je nju optužio za prevaru, a ona njega da je posesivan i da je psihički zlostavljao, nakon čega su mediji pisali da je joj isplatio iznos od 7 cifara. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker