nema kraja sukobu

Samo troje od šestoro želi da ga vidi: Prijatelji Breda Pita otkrili ISTINU o njegovom odnosu s decom – i KRIVE ANĐELINU

0

Polovina dece koju je glumac Bred Pit podizao s Anđelinom Džoli ne koristi njegovo prezime i ne želi da čuje za njega

Anđelina Džoli s petoro od šestoro svoje dece na premijeri filma 'Eternals' u Los Anđelesu
Anđelina Džoli s petoro od šestoro svoje dece na premijeri filma "Eternals" u Los Anđelesufoto: ALERIE MACON / AFP / Profimedia

Sukobi unutar porodice Džoli-Pit ponovo su dospeli do medija, baš kada je delovalo kao da se strasti smiruju.


Sve je počelo nakon što je isplivao snimak Zahare, ćerke glumice Anđeline Džoli i glumca Breda Pita na proslavi na koledžu, kada se ona predstavila samo majčinim prezimenom.

 

Potom je osvanula stara objava Paksa Džolija-Pita iz 2020. u kojoj je nazvao oca "užasnim ljudskim bićem" i napisao da sva deca "drhte od straha" pored njega.

Bred Pit nije izneo svoju stranu priče i odabrao je dostojanstvenu tišinu, kažu osobe bliske njemu, koje ističu za američke medije da glumac ima "veliko poštovanje" za svu svoju decu. Međutim, čini se da se s nekima od njih šestoro slaže mnogo bolje...

 

Bred Pit navodno ne viđa svoju usvojenu decu
Bred Pit navodno ne viđa svoju usvojenu decufoto: David Davies / PA Images / Profimedia

Najnovije vesti o odnosu Breda Pita s decom su tužne


Kako sada pišu strani portali, spekuliše se da se Bred Pit zapravo viđa samo sa svojom biološkom decom koju je dobio s Anđelinom Džoli Šajlo (18) i blizancima Noksom i Vivijan (15). Navodno su se usvojena deca para, odnosno Medoks (22), Paks (19) i Zahara (18), otuđila od oca.

 

Prema tvrdnjama izvora bliskih glumcu, pravo da provode vreme sa ocem sada koriste samo njegova biološka deca, dok Medoks, Paks i Zahara neće da čuju za Pita i Medoks, a Paks su odavno prestali da koriste njegovo prezime.

 

Bred Pit s Paksom Džolijem-PItom u naručju nakon što ga je usvojio, malo što je Anđelina Džoli postala dečakova majka
Bred Pit s Paksom Džolijem-PItom u naručju nakon što ga je usvojio, malo što je Anđelina Džoli postala dečakova majkafoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Među njihovim prijatlejima postoji osećaj da je (Paksova) objava savršen primer otuđenja od roditelja, mislim, ovo je udžbenička demonstracija otuđenja od roditelja – prenosi Daily Mail izjavu anonimnog izvora.


– Bredov tim misli da ona igra ove igre godinama, ali oni ne žele da budu uvučeni u tu bitku – ističe osoba bliska bivšem paru.


Godinama i godinama ona priča i prepričava iste otrovne stvari o njemu, a realnost je da je ona otuđila decu, a to je realnost koja brine Breda – kaže izvor. – On brine o svima njima. To je poražavajuće.

 

Anđelina Džoli s petoro od svoje šestoro dece na premijeri filma 'Eternals' u Velikoj Britaniji
Anđelina Džoli s petoro od svoje šestoro dece na premijeri filma "Eternals" u Velikoj Britanijifoto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

S druge strane, osobe bliske Anđelini Džoli ističu da "Bred Pit nema koga da krivi osim sebe samog", kao i da je "Anđelina pokušavala da zaceli svoju porodicu i nastavi dalje, ali ne dopušta to".


Starateljstvo nad decom Anđeline Džoli i Breda Pita


Prvobitnom odlukom suda određeno je da će glumci ravnopravno deliti starateljstvo nad šestoro dece, na šta su advokati Anđeline Džoli uložili žalbu. Usledila je duga pravna borba jer je Pit želeo da deca provode s njim onoliko vremena koliko su s majkom, a nekadašnji par stalno ulaže nove žalbe, a neka od njihove dece su u međuvremenu postala punoletna.

 

Anđelina je, inače, optužila Breda Pita za nasilje u porodici, za šta je priložila i dokaze.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker