tragedija

Objavio je najlepši porodični portret, a uskoro su bili — MRTVI NA LICU MESTA: Crna sudbina glumca i njegovih ćerkica

0

Nemački glumac i njegove ćerke (10, 12) izgubili su živote u strašnoj avionskoj nesreći.

Glumac Kristijan Oliver stradao je sa svojim ćerkama
Glumac Kristijan Oliver stradao je sa svojim ćerkamafoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Kristijan Oliver stradao je u avionskoj nesreći na Karibima ovog četvrtka. Imao je 51 godinu, a s njim su nastradale njegove ćerke Madita (10) i Anik (12). 

 

Pilot i vlasnik aviona, Robert Saks, takođe je umro u nesreći.

 

Oliver i njegova deca putovali su na ostrvo Sveta Lucija, kada je avion "iskusio poteškoće i survao se u okean", rekli su iz policije Sv. Vinsenta i grenadina.

 

Pilot je kontaktirao centralu da prijavi problem i svoj plan za povratak, ali to je bila poslednja komunikacija pre nego što se avion srušio. Dok su ribari i ronioci požurili da pokušaju da spasu putnike, sve je bilo bez uspeha, jer su sve četvoro bili mrtvi na licu mesta.

 

Ko je bio Kristijan Oliver?

 

Kristijan Oliver bio je nemački glumac, najpoznatiji po ulogama u američkim filmovima “Speed Racer,” “The Good German,” “Valkyrie” and “Indiana Jones and The Dial of Destiny.” Bio je i producent nekolicije holivudskih projekata, sudeći po njegovom IMDB profilu.

 

Kristijan Oliver sa suprugom i ćerkicama Maditom i Anik, koje su takođe nastradale s njim
Kristijan Oliver sa suprugom i ćerkicama Maditom i Anik, koje su takođe nastradale s njimfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Glumac je odrastao u Frankfurtu, a preselio se u Sjedinjene Američke Države kad je imao 21 godinu, kako bi se ostvario u karijeri u svetu modelinga i glume.

 

Navodi se da je Kristijan Oliver sa decom stigao na Karibe 26. decembra.

 

Samo par dana pre smrti, Kristijan Oliver je objavio porodični portret sa plaže uz natpis: „Čestitke iz raja... 2024. godino, dolazimo!“

 

 

Najiskrenije saučešće njegovoj supruzi, koja je izgubila muža i dve ćerke — pisali su ljudi ispod ove objave na Instagramu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"DO NEKOGA IZGLEDA NISU STIGLA UPUTSTVA, ZVANIČNI IZVEŠTAJI SU NEDEFINISANI!" Pilot JAT-a analizira avionsku nesreću u Japanu

 

makonda-tracker