(FOTO)

Prvi put ZVANIČNO KAO PAR – na Noletovom finalu: Glumac i lepotica protiv čije ljubavi su SVI se opustili pred milionima

0

Iako su uživo pratili jedan od najvažnijih sportskih događaja godine, mladi par je često delovao previše obuzeto strašću da bi navijao

Kajli Džener i Timoti Šalame na meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, u finalu US Open-a
Kajli Džener i Timoti Šalame na meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, u finalu US Open-afoto: Larry Marano / INSTAR Images / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je juče u Njujorku 24. grend slem u karijeri, utvrdivši svoj status statistički najboljeg u istoriji ovog sporta!


Dok je slavni Srbin podizao trofej na US Openu, nakon pobede nad ruskim teniserom Danilom Medvedevim od 3:0 u setovima, dobio je aplauze hiljade navijača, među kojima je bilo mnogo poznatih ličnosti.


Nikol Kidman, Leonardo Dikaprio, Emili Ratajkovski i mnogi drugi nisu krili oduševljenje Đokovićevim majstorijama na terenu, a tu je bio i par koji je bio više obuzet svojom ljubavlju nego dešavanjima oko mreže.

 

Glumac Timoti Šalame i rijaliti zvezda i kozmetički mogul Kajli Džener prvi put su se na finalu US Opena pojavili kao par, nakon nekoliko meseci spekulacija da su zajedno. Oni su pre nekoliko dana zajedno bili na koncertu Bijonse u Los Anđelesu, a potom su bili na intimnoj proslavi koju su organizovali dizajner Hejder Akerman i brend Augustinus Bader.

 

Timoti Šalame i Kajli Džener na privatnoj zabavi
Timoti Šalame i Kajli Džener na privatnoj zabavifoto: gaiarepossi/Instagram

Da prvi put stanu pred oči celog sveta kao par Kajli i Timoti su odabrali meč Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, na kom su često delovali previše očarano jedno drugim da bi pratili finale. Ljubili su se, grlili, šaputali, mazili, osmehivali...

 

1 / 5 Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia


"Ma, dajte, otkad ona prati tenis? Mamadžerka Kris Džener se svojski trudi da ugura ćerku među najveće zvezde", "Hoće li ovi ljudi vratiti jezike u usta i ponašati se pristojno?", "Koliko se izoperisala, izgleda kao da mu je mama, a mlađa je od njega"... neki su od komentara na račun zaljubljenih.

 

Ipak, u jednom trenutku je meč bio toliko uzbudljiv da su se i oni fokusirali na teren.

Podsetimo, otkako se pojavila vest da je Kajli nova devojka Timotija Šalamea, u aprilu ove godine, fanovi glumca su protiv njihove ljubavi. Isprva se pričalo da je je u pitanju samo medijska predstava.

Štaviše, pre nekoliko dana je mnogo prašine podigao članak u britanskom izdanju magazina Vogue u kome je autorka na pomalo omalovažavajući način opisivala kako bi mogla da izgleda veza u koju ona ne veruje.


Da li joj on pridržava četkice dok konturiše lice? Da li mu ona pomaže da se snađe u scenariju Vesa Andersona? Da li on drži časove francuskog Stormi? I kako su uopšte završili zajedno? – stoji u ovom članku.


Kajli Džener je majka dvoje dece – devojčice Stormi i dečaka Era, a navodno Šalamea poznaje od januara, kada su se sreli na Nedelji visoke mode u Parizu.

 

BONUS VIDEO

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice

 

makonda-tracker