imala je 41 godinu

Još jedan izgubljen mlad život: STRAŠNA sudbina i prokletstvo porodice koja je imala novac, slavu i lepotu

0

Nova tragedija u slavnoj porodici odnela je još jedan mlad život.

Bobi Džin Karter sa braćom i sestrama
Bobi Džin Karter sa braćom i sestramafoto: Amanda M. Parks/iPhoto.ca / Newscom / Profimedia

Džejn Elizabet Karter rodila je petoro dece, ali pre nekoliko dana umrlo je treće od njih petoro.

 

U pitanju je majka čuvenih muzičara Nika i Arona Kartera, a pored njih, tu su i Lesli, Ejndžel i Bobi Džin Karter.

 

Nakon smrti Lesli Karter i Arona Kartera, preminula je i Bobi Džin Karter, pišu strani mediji. Imala je 41 godinu, a njena majka Džejn izdala je zvanično saopštenje o ćerkinoj "iznenadnoj smrti".

 

U šoku sam zbog iznenadne smrti svoje ćerke Bobi Džin i trebaće mi vremena da procesuiram strašnu realnost ovoga što mi se dešava po treći put — rekla je, misleći na smrt Arona 2022. i Lesli 2012. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

 

Kad budem mogla da razmišljam trezveno, reći ću detaljnije šta imam, ali do tada tražim da me pustite da tugujem. Koliko god da roditelj pazi zbog gubitka deteta, patnja malog deteta koje je izgubilo roditelja još je veća. Zato tražim saosećajnima da se mole za moju osmogodišnju unuku Belu, koja je izgubila već oca, a sada je ostala i bez majke — dodala je Džejn.

 

Inače, Bobi Džin se borila sa zavisnošću od droge tokom života, a bila je hapšena zbog krađe i posedovanja droge.

 

Tragedija Arona i Lesli Karter

 

Aron Karter, nekadašnja tinejdž zvezda, preminuo je 2022. godine, udavivši se u svom domu, u 34. godini. Aron je otvoreno govorio o tome kako pati od celog niza psihičkih poremećaja, a imao je i problema s drogom, zbog čega su Nik i njihova sestra Ejndžel tražili zabranu pristupa. Kako je otkrio sam Nik, Aron je pretio kako će mu ubiti suprugu i nerođeno dete.

 

Aron Karter je preminuo 2022.
Aron Karter je preminuo 2022.foto: BRITTA PEDERSEN / EPA

Lesli Karter je preminula 2012. godine od posledica predoziranja, a iza sebe je ostavila dete.

 

Aron Karter je govorio pre nekoliko godina o tome kako ga je Lesli silovala kad je imao svega 10 godina! Ovu morbidnu tvrdnju objasnio je time što je Lesli imala bipolarni poremećaj koji je lečila litijumom, a kad ga nije uzimala, radila je stvari za koje se nada kako nikad ne bi radila u normalnim okolnostima.

 

Lesli i Aron Karter
Lesli i Aron Karterfoto: FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia

Poslednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog silovanja i zlostavljanja i uskoro neću više uzimati lekove, niti će mi trebati da budem dobro. Izlečen sam. Sestra me silovala od 10. do 13. godine, dok me brat Nik zlostavljao čitav život. Čini se da silovanje ostaje u porodici — napisao je na Tviteru svojevremeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Tragedija pevača

 

makonda-tracker