novi detalji

I oskarovci strepeli zbog MRAČNOG SPISKA: Glumci, glumice i ŽIVA LEGENDA MODELINGA se pominju o dokumentima o Epstajnu

1

Manje važni od bivših predsednika, ali ne manje zanimljivi javnosti, i ovi poznati sa strepnjom su čekali objavljivanje dokumenata o bogatašu-predatoru

Džefri Epstajn se obesio 2019. u zatvoru, a Žislen Maksvel je trenutno iza rešetaka
Džefri Epstajn se obesio 2019. u zatvoru, a Žislen Maksvel je trenutno iza rešetakafoto: SDNY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Identiteti više desetina poznatih ličnosti povezanih sa Džefrijem Epstajnom otkriveni su u sudskim dokumentima koji su otpečaćeni u Sjedinjenim Američkim Državama, javlja Daily Mail.


Ovi papiri su deo postupka za klevetu koji je pokrenut protiv Epstajnove ljubavnice i saradnice Žislen Maksvel, koja trenutno služi zatvorsku kaznu u trajanju od 20 godina, zbog trgovine seksom i podvođenja maloletnim devojkama.


Maksvelovu je tužila Virdžinija Roberts, danas Virdžinija Gufre, koja tvrdi da je primorana da ima seks s princem Endruom, vojvodom od Jorka, tri puta tokom 2001, kada je imala 17 godina, što princ poriče.

 

Privatno ostrvo Džefrija Epstajna
Privatno ostrvo Džefrija Epstajnafoto: TNS / ddp USA / Profimedia

U dokumentaciji se pominje mnogo poznatih imena, među kojima su najzapaženiji bivši američki predsednici Bil Klinton i Donald Tramp, ali isplivalo je i mnogo imena iz industrije zabave.

Uz ime "kralja popa" Majkla Džeksona, tu su i glumci Leonardo Dikaprio, Kejt Blanšet, Kameron Dijaz i Brus Vilis, kao i manekenka Naomi Kembel, a Daily Mail piše da niko od njih nije optužen za umešanost u Epstajnove zločine. Pominju se i političar Al Gor, režiser Džordž Lukas, frizer Frederik Fekai...


Kad sam pričala o njima, dok sam ga masirala, a on uživao, pričao bi telefonom, a rekao bi: "To je bio Leonardo" ili "To je bila Kejt Blanšet" ili "Brus Vilis". Takve stvari – izjavila je žrtva Džoana Sjoberg.

 

Leonardo Dikaprio je među poznatima koji se pominju u dokumentaciji o Epstajnu
Leonardo Dikaprio je među poznatima koji se pominju u dokumentaciji o Epstajnufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Džoana, koja je svedočila i čije su izjave dospele do javnosti naglasila je da nikada nije upoznala kod Epstajna navedene poznate ličnosti, ali je pomenula da je Majkla Džeksona srela u biznismenovoj kući u Palm biču.


U dokentaciji se pominju još i glumac Kevin Spejsi, naučnik Stiven Hoking, mađioničar Dejvid Koperfild...

 

Kakve veze Naomi Kembel ima s Epstajnom?


Što se tiče Naomi Kembel, pilot Dejvid Rodžers ranije je istkaao da dokazi iz 2009. pokazuju da je manekenka putovala Epstajnovim avionom, a ona je 2019. priznala da je poznavala bogataša-predatora.

 

Naomi Kembel je među poznatima koji se pominju u dokumentaciji o Epstajnu
Naomi Kembel je među poznatima koji se pominju u dokumentaciji o Epstajnufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Upoznao nas je, na mom 31. rođendanu, moj bivši dečko Flavio (Brijatore, italijanski biznismen, prim. prev). Uvek je bio u prvim redovima na revijama brenda Victoria's Secret rekla je Naomi, koja je fotografisana i sa Žislen Maksvel, a negirala je da znala bilo šta o Epstajnovim zločinima.


To što je on radio je neodbranjivo i bilo mi je muka kad sam čula – rekla je manekenka. – I sama sam imala iskustva sa seksualnim predatorima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebswithghislaine


Neki od ljudi koji su imenovani u dokumentaciji bili su saradnici, prijatelji ili žrtve Džefrija Epstajna, ali mediji naglašvaju da to što su ova imena na spisku ne znači da su optuženi za bilo kakvo krivično delo, već su se našla samo zato što su prilikom ispitivanja svedoci pomenuli ili negirali da su ih upoznali.


* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Epstajnova ucena i tama

 

makonda-tracker