lepe vesti

Nakon 7 godina od razvoda ponovo uživa u ljubavi: Ovaj poznati muzičar je NOVI MOMAK Anđeline Džoli?

0

Od razvoda sa Bred Pitom prošlo je 7 godina i za to vreme nikad nije potvrdila ni jednu vezu, ali se čini da je onaj pravi sada tu 

ANĐELINA IMA NOVOG DEČKA?
ANĐELINA IMA NOVOG DEČKA?foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Holivudska glumica Anđelina Džoli godinama je centru pažnje medija zbog svog privatnog života i burnog razvoda od Breda Pita. Njih dvoje su tačku na svoj brak još pre skoro deset godina, ali uprkos tome što su zakonski razvedeni, među njima se još uvek vodi borba oko imovine.

 

Iako su je za ovih sedam godina često povezivali sa brojnim poznatim muškarcima Anđelina nikada ni jednu vezu nije označila kao istinitu. Ipak, čini se da je sada situacija nešto drugačija.

 

Lepa glumica je nedavno viđena u društvu britanskog repera po imenu Akala, a javnost je odmah pohitala da sazna nešto više o njemu.

 

 

Časopis Oggi objavio je ekskluzivne fotografije koje povezuju glumicu sa britanskim reperom i pesnikom Akalom, čije je pravo ime Džejms Kingsli Meklin Dalej.


U društvu glumice viđen je i u drugim prilikama, a nedavno su fotografisani dok su vili na romantičnoj večeri u Milanu, u Italiji, sa ekipom filma 'Marija'. Prema pisanju magazina Oggi, njih dvoje su zajedno stigli u restoran i zajedno su otišli ​​u hotel.

 

Ovo nije prvi put da se Akala i Džoli mogu videti zajedno. Oni su u maju zajedno otputovali na ostrvo Jamajku da prisustvuju Književnom festivalu u Kalabašu, a bili su i na nekoliko koncerata. Ipak, nijedna strana još uvek nije formalno potvrdila vezu.

 

ANĐELINA DŽOLI PONOVO UŽIVA U LJUBAVI?
ANĐELINA DŽOLI PONOVO UŽIVA U LJUBAVI?foto: VASILIS VERVERIDIS / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Kada je u pitanju njen bivši suprug Bred Pit, mnogi su do nedavno verovali u to da će se, po mišljenju mnogi, najlepši holivudski par ipak pomiriti, ali sve su manje nade budući da je Pit nedavno povezan sa mladom ženom španskog porekla po imenu Ines de Ramon.

 

Anđelina i Bred su bili u vezi 12 gdoina, od 2002. i 2016. godine. Oni su se venčali 2014. nakon što su usvojili šestoro dece, ali njihova zakonska zajednica trajala je samo dve godine pre nego što je Džoli odlučila da se razvede, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike".

 

NAJLEPŠI PAR SE RAZVEO 2016. GODINE
NAJLEPŠI PAR SE RAZVEO 2016. GODINE foto: EPA/MIKE NELSON

 

Obožavaoci su se pitali šta se dogodilo, ali mediji su razvod povezali sa sa incidentom u avionu kada su u javnosti procurele vrlo šokantne tvrdnje da je Bred Pit fizički i verbalno zlostavljao nju i njenu decu tokom leta 2016. godine. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srpska glumica otkrila zašto je u Holivudu gubila uloge

 

 

makonda-tracker