strašno

Hostesa, UCENE i OPTUŽBE koje nije mogao da podnese: Glumac okončao život nakon agonije, a prava istina je — MISTERIJA

0

Glumac kog smo upoznali u filmu koji je ovenčan Oskarima odlučio je da okonča svoj život

Glumac Li Sun-kjun izvršio samoubistvo u Seulu
Glumac Li Sun-kjun izvršio samoubistvo u Seulufoto: Barunson E&A / CJ E&M Film / AFP / Profimedia

Južnokorejski glumac Li Sun-kjun, kog smo upoznali u Oskarima i brojnim nagradama ovenčanom filmu "Parazit",  pronađen je mrtav u automobilu u centru Seula u sredu. Telo 48-godišnjeg glumca pronađeno je nakon što je njegova žena policiji javila da je on napustio kuću, a ona je pronašla oproštajnu poruku, objavila je južnokorejska agencija Jonhap.

 

Glumca je publika upoznala u ulozi Park Dong-ika, oca porodice Park u filmu „Parazit”, koji je i u svetu i kod nas stekao veliku popularnost.

 

Pre nego što je glumac izvršio samoubistvo, delovalo je da ima sve: porodicu, novac i odlično prihvaćene uloge. Ipak, jedna situacija upropastila mu je život...

 

Ko je bio Li Sun-kjun?

 

Rođen je u Seulu 1975. godine. Studirao je dramsku umetnost na Korea National University of Arts. Filmski debi bila je drama „White Tower” (2007), a mnogi ga pamte i po dramskoj seriji za mlade „Coffee Prince” (2007).

 

Na televiziji je bio poznat po saradnji s piscem Seom Suk-hjangom sa kojim je zajedno radio na „Drama City”, potom na popularnoj romantičnoj komediji „Pasta” (2010), gde je Li glumio arogantnog šefa kuhinje u italijanskom restoranu i na drami „Miss Korea” (2013).

 

2012. dobio je angažman u dva najveća korejska filma – psihološkom trileru „Helpless” i u romantičnoj komediji „All About My Wife”. Glumio je u nezavisnim filmovima korejskog režisera Hong Sang-sua uključujući „Night and Day” (2008), „Oki’s Movie” (2010), i „Nobody’s Daughter Haewon” (2013), piše Blic žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parasite (@parasitemovie)

 

Porodica i supruga koju je obožavao

 

Li je za sobom ostavio suprugu, glumicu Jeon Hjee-jin, i dva sina. 

Jednom prilikom Li je priznao da se zaljubio u Jeon gledajući njen film „A Killing Story”. Tražio je njene filmove i posećivao njene nastupe kao veran obožavatelj.

 

U tom trenutku, Li je bio nepoznat glumac i mogao je da se divi Jeon samo izdaleka, dok se jednog dana stvari nisu promenile. Naime, Lijev prijatelj je ušao u pozorište gde je Jeon glumila i dogovorio je sastanak. Posle 15 minuta njihovog druženja Lija su nazvali zbog glumačke prilike, pa je morao da ode sa sastanka, ali je tražio njen broj. Tako je započela njihova ljubavna priča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parasite (@parasitemovie)

 

 

 

Droga i policija pred kraj života

 

Glumac je bio pod istragom policije zbog navodne upotrebe marihuane i ketamina u jednom baru u Seulu. Ovaj slučaj izazvao je veliku medijsku pometnju u Južnoj Koreji, a glumcu su otkazane saradnje.

 

Policija ga je ispitivala tri puta, uključujući i tokom devetnaestočasovne sesije proteklog vikenda. Glumac je rekao da su ga "prevarili" da konzumira drogu, a za sve je okrivio hostesu bara, koja je potom pokušala da ga ucenjuje. Kako je govorio, droga mu je bila podmetnuta.

 

 

Hostesa koja je pomenuta u ovom slučaju navodno je rekla policiji da su se drogirali u njenoj kuću nekoliko puta, što je glumac demantovao, te tražio putem svojih advokata da ide na poligraf. 

 

Iskreno se izvinjavam jer sam prouzrokovao razočarenje mnogim ljudima zbog ovog neprijatnog incidenta u koji sam upleten. Žao mi je zbog moje porodice, koja prolazi kroz veliku bol u ovom trenutku — istakao je glumac nedavno.

 

Ipak, čini se da sam nije uspeo da se nosi s tim bolom.

 

Bonus video

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

 

 

 

makonda-tracker