tužno

Tvrdio da ga je silovala sestra, a sada je tragično završio: Poznati reper pronađen mrtav u 34. godini

0

Pevač Aron Karter preminuo je u 34. godini u svojoj kući u Kaliforniji.

foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Aron Karter je bio popularna tinejdž zvezda brata pevača Backstreet Boysa Nika Kartera pronađeno je u subotu. TMZ je objavio da nisu pronađeni tragovi nasilja, ali se sve još uvek istražuje.

 

Nakon što je primila vest o Aronovoj smrti, njegova bivša devojka i majka njihovog sina Melani Martin objavila je na Tviteru video od dve sekunde tokom kojeg plače dok vozi automobil.

Inače, njega su pratili brojni skandali sa verenicom kada je ona iznela jezive tvrdnje u javnost.

 

Naime, ona je u medije iznela da joj je Aron polomio tri rebra, te da je nakon toga zatražila zabranu prilaska. Osim toga, ona je istakla i da ih je Karter oboje izbacio iz kuće.

 

— Posvađali smo se jer sam razgovarala s drugim muškarcem u u periodu u kom smo bili na pauzi u našoj vezi. Udario me je šakom u levo rebro i gurnuo me je. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana.

Aron Karter je 2019. dobio zabranu prilaska bratu Niku i njegovoj porodici, kao i svojoj sestri bliznakinji Ejndžel.

 

Podsetimo, Aron je otvoreno priznao kako pati od celog niza psihičkih poremećaja, a godinama već ima i problema s drogom, zbog čega su Nik i njihova sestra Ejndžel nedavno tražili zabranu pristupa. Kako je otkrio sam Nik, Aron mu je pretio kako će mu ubiti suprugu i nerođeno dete.

 

 

makonda-tracker