iskreno

Tatina slavna ljubavnica ga je fascinirala, jedna reč ga vređa: Vanbračni sin princa Alberta otkrio PORODIČNE TAJNE

0

Stariji sin princa od Monaka, koji nema pravo na presto i ceo život se nosi s negativnim komentarima i osudom, dao je intervju u kom je pričao otvoreno o svom životu i porodici

Aleksandre grimaldi koste i princ albert uslikani zajedno na ručku
Aleksandre grimaldi koste i princ albert uslikani zajedno na ručkufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aleksandre Grimaldi Koste, sin kneza od Monaka i nekadašnje stjuardese Nikol Koste, nedavno je dao intervju u kom je pričao o svom životu vanbračnog deteta  princa Alberta od Monaka. Sada je ponovo progovorio za medije, otišao korak dalje i otkrio mnogo pojedinosti o sebi.


On je dao intervju za decembarski broj magazina Tatler, u kom je pričao o svojoj porodici, a dotakao se i jedne očeve zaboravljene ljubavne veze.


Aleksandre je, inače, najstariji sin princa Alberta, ali ne polaže pravo na presto je nije rođen u braku, a za njegovu majku mediji često kažu da je jedina prava ljubav u prinčevom životu.

 

Albertov sin sada je ispričao da on često provodi vreme s polusestrama i polubratom, odnosno s prinčevom vanbračnom ćerkom Jasmin Grimaldi, koju je Albert dobio s konobaricom Tamarom Ratolo, odnosno s blizancima Žakom i Gabrijelom, rođenim u braku princa od Monaka s princezom Šarlin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)


Mladić koji studira u Engleskoj otkrio je i da često gleda filmove svoje bake Grejs Keli, a da mu je omiljeni "Pozovi M radi ubistva".

 

Grejs Keli je izgradila veliku holivudsku karijeru i osvojila oskara pre udaje za princa renijea  od monaka
Grejs Keli je izgradila veliku holivudsku karijeru i osvojila oskara pre udaje za princa renijea od monakafoto: TRAVERSO / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Mnogo razgovaramo o njoj, zbog stvari na kojima radimo trenutno, a naročito o njoj pričam s Jasmin jer je ona na neki način u Holivudu krenula stopama naše bake. Stalno pričamo o tome kako bi ona želela da se nastavi njeno nasleđe – veruje Aleksandre.


On je otkrio i da je imao priliku da upozna Naomi Kembel, koja je tokom devedesetih godinu dana bila u vezi s njegovim ocem, a jednu od najcenjenijih manekenki na planeti ocenjuje kao "veoma ljubaznu i pristupačnu".

 

Bilo je fenomenalno upoznati je. Bila je veoma otvorena i zagrlila me je nekako... kao rođaka. Dala mi je i mali savet – da budem oprezan sa svima jer se pojavljujem u javnosti – kaže sin princa Alberta.

 


Aleksandre nije princ, nema nikakvu titulu niti funkciju unutar porodice koja je na čelu Monaka, ali kaže da bi voleo da bude globalni ambasador zemlje svog oca.


Pošto sam član ove porodice, s tim prirodno dolazi pritisak – kaže on. – Ali ima li dodatnog pritiska? Ne, stvarno ne. Mislim da samo moram da radim svoj posao i poštujem svoje poreklo i porodicu na dostojanstven način. Sebe smatram uglednim i ljubaznim, tako da mislim da ću opravdati svoje ime.


Prinčev sin osvrnuo se na svoje ranije izjave da njegovi roditelji nisu učinili ništa pogrešno i da ga vređa kada ga nazivaju nezakonitim detetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)


Moji roditelji nisu bili u brakovima kad sam ja rođen, nisu počinili preljubu. Zato je korišćenje reči "nezakoniti" uvredljivo. Osoba nosi ime svog oca ako je priznata od rođenja. Moj otac me je priznao dobrovoljno, nisu ga na to prisilili ni sudija ni novinari – kaže on.


On je istakao i da mu je nezamislivo da radi tako odgovoran posao kao njen tata.


Moj otac je i princ i šef države, a ja sebe ne mogu da zamislim u toj ulozi. S druge strane, ako neki brend traži da budem njegov ambasador i taj imidž mi odgovara, zašto da ne? – kaže mladić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)


Sin princa Alberta će se, inače, uskoro preseliti u Ameriku na postdiplomske studije. U srećnoj je vezi s devojkom iz Monaka čije ime ne želi da kaže, ali je zadovoljan time kako im ide.

 

BONUS VIDEO

Predsednik Srbije odlikovao princa Alberta od Monaka

 

makonda-tracker