iznenađeni?

"Gde bismo danas bili bez toga?" Žena Vila Smita priznala da joj je ŠAMAR sa Oskara potpuno promenio život

0

Nakon šamara koji je Vil Smit lupio Krisu Roku na dodeli Oskara, klupko o životu Vila Smita i njegove supruge je krenulo da se odmotava. I konstantno donosi nove informacije.  


 

Vil Smit i Džejda Pinket Smit
Vil Smit i Džejda Pinket Smit foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Džejda Pinket Smit je otkrila je kako sada razmišlja o šamaru koji je Vil Smit lupio Krisu Roku na dodeli Oskara. 

 

U novom intervjuu za Dejl Mejl, 52-godišnja glumica je objasnila da je Vilova odluka da ošamari Krisa Roka tokom dodele Oskara 2022. godine za nju sada ima novi naslov i naziv: „Sveti šamar“.

 

- Umalo da nisam ni prisustvovala dodeli Oskara te godine, ali mi je drago što jesam - rekla je Džejda.

 

A onda objasnila kako sad naziva taj trenutak. 

 

Momenat kada je Vil Smit lupio šamar Krisu Roku na dodeli Oskara
Momenat kada je Vil Smit lupio šamar Krisu Roku na dodeli Oskara foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

- Sada to zovem 'svetim šamarom' jer je toliko pozitivnih stvari došlo posle toga - objasnila je glumica u novom intervjuu

 

Prema Džejdinim rečima, momenat kada je Vil udario Krisa nakon šale na račun njenog izgleda, značajno je uticala na njihov brak.

 

Glumica je nakon tog šamara medijima otkrila da ona i Vil ne žive zajedno već sedam godina, kao i da je ona u tom periodu imala i dečka. 

 

- Taj trenutak mi je pomagao da vidim gde sam zaista. Posle svih tih godina pokušavajući da shvatim da li ću napustiti Vila, trebao mi je taj šamar kako bi videla da ga nikada neću ostaviti. Ko zna gde bi bila naša veza da se to nije dogodilo - upitala se Džejda. 

 

Džejda Pinket Smit sada drugačije gleda na dešavanja na dodeli Oskara
Džejda Pinket Smit sada drugačije gleda na dešavanja na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Iz ovoga nije baš najjasnije da li su se Vil i Džejda pomirili, ali je evidentno da su bliži jedno drugom nego što su bili pre tog šamara.

 

Ona je inače u jednoj izjavi ranije rekla kako je mislila da je sva ta priča oko šamara bila samo iscenirani skeč. Kao i mnogi ljudi koji su gledali incident na TV-u uživo, u početku nije verovala da je to stvarno.

 

- Bila sam kao, "Nema šanse da ga Vil udari". Tek posle sam shvatila da to nije skeč. Prve reči koje sam uputila Vilu kada smo ostali sami posle cereminije su bile - Jesi li dobro - otkrila je Džejda.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker