iskreno

JAVNO je priznala da ga je PREVARILA, a sada i ovo? Supruga slavnog glumca otkrila ŠOKANTNU ISTINU o njihovom braku

0

Njihov brak je nekoliko puta dolazio u centar pažnje, a poslednji put na dodeli Oskara prošle godine.

Vil Smit i Džejda Pinket Smit su u braku od 1997. godine
Vil Smit i Džejda Pinket Smit su u braku od 1997. godinefoto: AGEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Džejda Pinket Smit otkrila je da su ona i njen suprug, takođe glumac, Vil Smit u tajnosti razdvojeni poslednjih sedam godina, prenosi Daily Mail.

 

Ovom prilikom je priznala i da par, koji se venčao 1997. godine, još uvek pokušava da vidi i "smisli" u kom pravcu će se odvijati njihov brak u budućnosti.

 

Džejda je šokantne vesti podelila u svom novom intervjuu za People otkrivajući tajnu svog braka sa popularnim glumcem.

Ovo priznanje dolazi uporedo sa promovisanjem njene nove knjige u kojoj je govorila o bolnim temama, uključujući i borbu sa depresijom koaj je počela kada je napunila 40 godina.

 

- Na papiru je sve izgledalo sjajno – imala sam prelepu porodicu, muža superzvezdu, raskošan životni stil, slavu i bogatstvo- piše ona u knjizi, prema odlomku do kojeg je došao People.

 

Međutim, ona kaže da je iza kulisa "pala u očaj i sve manje je želela da bude na ovoj zemlji“.

 

Podsetimo, Džejdin i Vilov brak je poslednjih godina često pod lupom javnosti,a mnogi su ostali iznenađeni kada su 2020. godine u njenoj emisji "REd Table Talk" otvoreno razgovarali o Džejdinoj aferi koju je imala četiri godine raznije sa mnogo mlađim muškarcem.

 

Njihov brak je nakon toga ponovo došao u žižu javnosti nakoin što je prošle godine njen suprug Vil Smit na dodeli Oskara ošamario glumca,a tada prezentera Krisa Roka koji je napravio šalu na račun frizure slavnog glumca. 

Par se venčao 1997. godine, a kako je Džejda jednom prilikom izjavila ona i nije želela da se uda u tom trenutku. 

 

- Bila sam pod pritiskom, znate, nije lako kada ste mladi, a pritom i mlada glumica željna uspeha. Prosto nisam znala šta da radim, a bila sam i trudna. Zapravo, ja nikad nisam želela da se udam - rekla je Džejda.


Džejda se prisetila i svoje majke koja ih je naterala da se venčaju i još jednom ponovila da ona to nije želela, ali je morala jer je ostala trudna.


Ona je istakla da je venčanje bilo užasno, bila je uznemirena i na ivici suza, ništa joj se nije dopadalo, dok je Vil Smit uvek tvrdio kako je tog dana bio najsrećniji i da je uvek zamišljao veliku i srećnu porodicu.

 

BONUS VIDEO

 

Koje su idealne godine za brak

 

 

 

makonda-tracker