na ovo se ne štedi

24 godine kasnije – u ISTOJ suknji i jednako zanosna: Slavna glumica jednim izdanjem održala MODNI ČAS celom svetu

0

Koliko je važno ulagati u modne klasike i ne trošiti samo na aktuelne trendove, odlično pokazuje najnoviji stajling glumice koju smo obožavali devedesetih

Harison Ford i Kalista Flokhart na premijeri filma 'INdijana Džons i artefakt sudbine'
Harison Ford i Kalista Flokhart na premijeri filma "INdijana Džons i artefakt sudbine"foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U Los Anđelesu je pre nekoliko večeri održana premijera filma "Indijana Džons i artefakt sudbine", a glavna zvezda događaja bio je, naravno, Indijana lično – glumac Harison Ford.


Malo pažnje javnosti mu je, međutim, ukrala njegova pratilja i supruga Kalista Flokhart, popularna glumica koju smo obožavali u ulozi advokatice Ali Mekbil u istoimenoj seriji. Dok je Ford nosio jednostavno i klasično odelo, Kalista je iz garderobera izvukla jednu staru suknju i obezbedila sebi ovacije modnog sveta.


Njen izbor bila je suknja u kojoj se prvi put pojavila 1999. godine, a kombinovala ju je s jednostavnim crnim topom kratkih rukava koji otkriva ramena.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER


Prošli put kad je Kalista Flokhart nosila ovu suknu spojila ju je s belom košuljom vezanom u čvor iznad pupka, a ona joj danas stoji identično kao tada!

 

Kalista Flokhart na dodeli Emija 1999. godine u zlatnožutoj suknji brenda Ralph Lauren
Kalista Flokhart na dodeli Emija 1999. godine u zlatnožutoj suknji brenda Ralph Laurenfoto: Robert Hepler / Everett / Profimedia

U pitanju je, inače, zlatnožuta suknja koju potpisuje američka modna kuća Ralph Lauren, model kakav se više ne proizvodi, izrađen od najkvalitetnijeg satena. Ipak, postoji savremena verzija ovog komada u kolekciji za proleće i leto 2023. godine, napravljena od finog žutog tafta.


Taj autfit iz 1999. večno će ostati u mojoj glavi i želim tako da se obučem kad god izlazim – napisala je jedna oduševljena obožavateljka poznate glumice pored njene fotografije na objavi Kalistine stilistkinje Elizabet Stjuart, dok su mnogi dodali da se odlično sećaju ovog modnog izdanja iz 1999.

 

 

makonda-tracker