konačno srećna

Voli 19 godina mlađeg, dobila dete u 50, pa smršala 76 kg! Glumica nikada nije bila srećnija, a ovo su njene tajne

0

Nakon mnogo decenija, poznata glumica je konačno zadovoljna svojim životom i sobom, a nedavno je pričala o tome kako je došla do svoje sreće

Tina Maloun viđena je na odmoru u španiji
Tina Maloun viđena je na odmoru u španijifoto: DANNY RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna glumica Tina Maloun ovih dana je uživala na španskoj obali, gde su je paparaci fotografisali tokom plivanja, opuštanja i odmora na plaži, a ovo je jedno od njenih prvih pojavljivanja otkako je drastično promenila izgled.


Engleska glumica koja je igrala u seriji Shameless nedavno je gostovala u jutarnjem programu Good Morning Britain, u kom je pričala o svojoj velikoj transformaciji na svim poljima.


Kako je istakla, nikada se nije osećala bolje i atraktivnije, a na tome može da zahvali gubitku čak 76 kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Malone (@tinamalone23)


Tini, međutim, nije bilo lako da konačno bude zadovoljna, budući da je imala devet operacija, a među njima su i operacija želuca i uklanjanja viška kože sa ruku, vrata i kukova. Uz to je imala više operacija na licu i korigovala zube, a kaže da je danas na strogoj dijeti, iako sebi povremeno dozvoljava poneki slatkiš.


Tina je, inače, već 13 godina u braku s 19 godina mlađim Polom Čejsom, od kog se nakratko rastala 2019, ali su uskoro rešili nesuglasice.

 

Njihov brak su mnogi kritikovali zbog razlike u godinama, kao i zbog toga što je njena ćerka vršnjakinja njenog supruga, a ništa manji odjek u javnosti nije imao Tinin porođaj u 50. godini, kada je rodila ćerku Flejm.

 

Tina Maloun i Pol čejs u braku su od 2010.
Tina Maloun i Pol čejs u braku su od 2010.foto: DANNY RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica kaže da je veoma zadovoljna svojim seksualnim životom.


Seks je sve bolji kako starite. Ja imam 60 godina i zadovoljna sam sobom – istakla je nedavno za magazin Closer. – Mislim da sam ostvarila većinu stvari u životu, a to se odnosi i na spavaću sobu. Pol i ja smo tako strastveni, a nakon 13 godina se odlično poznajemo. Još uvek zbog njega imam leptiriće u stomaku!

 

BONUS VIDEO

Da li je dijeta po krvnim grupama opasna?

 

makonda-tracker