skladan holivudski par

Ona je imala 38, a on 60 kad su se upoznali: Ljubavna priča slavnog glumca koji je posle dva braka pronašao srodnu dušu

0

Razlika od 22 godine, Harisonu Fordu i Kalisti Flokhart ne predstavlja prepreku.

Harison Ford i Kalista Flokhart na 76. Kanskom festivalu
Harison Ford i Kalista Flokhart na 76. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

Glumac Harison Ford (81) i Kalista Flokhart (59) su se upoznali kada je on ima 60 godina i dok je bio u procesu razvoda od svoje druge supruge.

 

Te 2002. godine na dodeli nagrada Zlatni globus ni jedno ni drugo nisu razmišljali o ljubavi, niti su razmišljali jedno o drugom.

 

Kružile su priče da je Kalista privukla pažnju Indijane Džounsa tako što ga je namerno polila piće, ali je glumica demantovala te tvrdnje.

 

- Razgovarali smo možda 20 minuta pre nego što se vino prosulo, a istina je da je Harison prosuo vino - rekla je Kalista 2003. godine za magazin Hello. 


Kako se pisalo, ljubav im se desila na prvi pogled, ali su svoju vezu dugo krili od javnosti.

Džejms Marsden, Kalistin kolega iz serije "Ali Mekbil" je jednom prilikom progovorio kako je bio na prvom sastanku dvoje glumaca 2002. godine.


Tokom pojavljivanja u emisiji The Late Late Show, Marsden je objasnio da se sprijateljio sa Flokhartom kroz zajednički rad i da ga je pozvala na večeru, a zatim na piće u Fordov dom. A medijima su kružile priče da su Harison i Kalista u prvo vreme krili svoju vezu tako što je upravo Džejms išao svuda sa njima predstavljajući se kao njen partner.

 

Par se prvi put zvanično pojavio u javnosti na 59. Venecijanskom filmskom festivalu u septembru 2002. godine

Harison Ford je godinama bio strastven za letenje avionima otkako je dobio dozvolu pilota. Na njegovu sreću, Kalista je takođe uživala u letenju i to je bila aktivnost koja ih je povezila u ranom periodu veze.

 

- Kalista voli da leti, a ja sam oduševljen jer mi je to toliko važno i to je vrsta stvari koja je mnogo zabavnija sa nekim ko zaista uživa- rekao je Ford za People 2003. godine.

 

Razlika u godinama je dugo svima "upadala u oči", ali njima to nije predstavljalo nikakav problem.


Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutru kada se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput dečaka – izjavila je jednom glumica.


Harison je zaprosio Kalistu tokom putovanja 2009. godine nakon sedam godina zabavljanja to na Dan zaljubljenih, a godinu dana kasnije su se i venčali u Santi Fe.

Kada su se venčali, glumac je postao otac Kalistinog usvojenog sina Lijama, a njihova zajednička porodica broji i četvoro Harisonove dece iz prva dva braka: Bendžamina, Vilarda, Malkolma i Džordžiju.

 

- Ne pričajte. Klimajte glavom -  objasnio je Harison Ford svojevremeno kada su ga upitali koja je tajna srećnog braka. 

 

 

makonda-tracker