danas je srećnija nego ikad

HLADNO ju je OSTAVIO zbog mlađe, a nije SLUTIO šta time čini: Životna priča glumice koja je UVEK ostala dostojanstvena

0

Vanesa Paradi žena je koja je stvorila karijeru bez mrlje i razišla se dostojanstveno od Džonija Depa kad je bilo teško.

Vanesa Paradi
Vanesa Paradifoto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

Francuskinja Vanesa Paradi danas je slavna i kao glumica, i kao pevačica, i kao modna ikona, a u pitanju je žena nesavršeno savršene lepote. Njen život bio je smena gorkih i srećnih trenutaka, a danas je mirna, srećna i ostvarena.

 

Rođena je 1972. u predgrađu Pariza, a rano je krenula da peva; pesma "Joe le Taxi" (1987) preko noći ju je lansirala među zvezde, nakon čega je pokorila još kao tinejdžerka francusku muzičku scenu.

 

 

Vanesa je imala lepo lice, sitnu građu i karakterističan razmak između prednjih zuba, što je dalo posebnost njenom licu, kada su je kasnije pitali zbog čega "ne sredi zube", imala je jasan odgovor.

 

Zašto da ih popravim? Rođena sam sa njima. Mogu da pljujem kroz njih. Korisni su mi.

 

 

Osim muzičke, započela je karijeru i u modelingu i u glumi. Pored svih uspeha, ostala je verna i humanitarnom radu.

 

Bilo da je ispred kamere ili na nekoj naslovnici, Vanesa je plenila šarmom. To je uočio i Džoni Dep, čovek s kojim je dobila dvoje dece, ćerku Lili Rouz i sina Džeka.

Vanesa Paradi i Džoni Dep

 

Vanesa i Džoni upoznali su se tokom njegovog boravka u Francuskoj zbog snimanja filma "The Ninth Gate". Bili su zajedno 14 godina, distancirani od Holivuda, gradeći porodicu i miran život, a njihova deca mahom su vreme provodila u Franucskoj, gde su se trudili da ostanu anonimni, koliko je to moguće za jednu takvu porodicu.

 

Vanesa Paradi majka je dece Džonija Depa
Vanesa Paradi majka je dece Džonija Depafoto: EPA-EFE/Julien de Rosa

Vanesa je uspela da pomogne Džoniju da se skloni od poroka, a nikada mu nije bila smetnja na putu karijere. Štaviše, i ona je imala sjajne uspehe tokom tih godina. Mnogi su mislili da će njih dvoje, napokon, posle toliko godina i dvoje dece, stati na ludi kamen, ali razišli su se prilično neočekivano.

 

Vanesa i Džoni u danima ljubavi
Vanesa i Džoni u danima ljubavifoto: Hahn-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

Vanesa je pre toga strahovala zbog odnosa Džonija s Anđelinom Džoli dok su snimali "Turistu", ali čini se da za to ipak nije bilo razloga, jer se prava pretnja sakrila na drugom mestu.

U pitanju je bila partnerka iz drugog filma, Amber Herd, 13 godina mlađa od Vanese. Iako je delovalo da će se Džoni skrasiti pored Amber, s kojom se, zaista, i venčao, poznato je da je njihov odnos na kraju završio u sudnici, obeležen tužbama i optužbama za nasilje.

 

Džoni Dep ostavio je Vanesu zbog Amber Herd
Džoni Dep ostavio je Vanesu zbog Amber Herdfoto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Vanesa je, iako ostavljena, i tu bila podrška Džoniju. Štaviše, i posle rastanka je sarađivala sa Depom.

 

Njena karijera je nastavila uzlazno, Vanesa je ostala dostojanstvena, a na kraju se udala za Semjuela Benšetrija 2018. godine. Venčanje je bilo intimno, a kako su pisali strani mediji, Vanesa nikad nije bila srećnija u ljubavi nego sa sadašnjim suprugom. 

 

Bonus video

"ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!" Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

 

makonda-tracker