šta mu se desilo?

Šta se desilo sa osmehom Džonija Depa? Suđenje je ostavilo traga - slavni glumac sve iznenadio žutim i oštećenim zubima

0

Džoni Dep je bez ikakve dileme bio prva zvezda Filmskog festivala u Kanu. 

Džoni Dep
Džoni Depfoto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Slavni holivudski glumac Džoni Dep bio je najveća zvezda Filmskog festivala u Kanu. Kako zbog svog posla, tako i zbog nekih drugih zbivanja.

 

Džoni se pojavio u prvom filmu nakon što je imao suđenje sa svojom bivšom suprugom Amber Herd, pošto je dobio ulogu u istorijskom ostvarenju "Jeanne Du Barry".

 

Ovde Dep igra kralja Luja XV, a to je njegova prva uloga otkad je prošle godine veći deo javnosti stao na njegovu stranu u sukobu sa Amber Herd.

 

Kad se prvi put pojavio na festivalu od publike je dobio aplauz koji je trajao neverovatnih sedam minuta, što je malo ko doživeo u Francuskoj.

 

U Kanu je isto tako prvi put od suđenja izašao pred hordu znatiželjnih i radoznalih novinara, pa nije ni čudo što su predstavnici štampe imali sijaset pitanja za njega.

 

Naravno, dobar deo se odnosio na to kako se osećao tokom i posle suđenja, pošto je tada na neki način bio odbačen od Holivuda.

 

- Da li sam se osećao bojkotovanim od strane Holivuda? Samo da nisam imao puls mogao sam da se osećam u stilu "Ne. Ništa od ovoga se ne dešava. To je čudna šala. Ne osećam se bojkotovanim od strane Holivuda, jer više ne razmišljam o Holivudu. Nemam više potrebe za Holivudom - deo je izjave koju je uputio medijima poznati glumac.

 

Međutim, posle svega toga, Džoni je opet bio na tapetu, samo sada zbog nekih drugih stvari, po kojima mu do sada uopšte nije bio poznat.

 

Džoni je oduvek važio za jednog od navećih lepotana i zavodnika Holivuda. Dame su oduvek bile slabe na njega. Međutim, kako su neki fanovi konstatovali, izgleda da je suđenje sa Amber i sve što se dešavalo oko njega ostavilo traga na Depu, iako on to nije javno priznao.

 

 

Zubi glumca koga ženska populacija širom sveta obožava su u jakom lošem stanju. Čini se da tokom svega što mu se dešavalo slavni zavodnik nije baš vodio računa o higijeni. Naime, Džoni je sve iznenadio osmehom na kome su bili jako upadljivi žuti i oštećeni zubi.

 

 

makonda-tracker