DA LI STE ZNALI?

Znala je nešto što ON NIJE ZNAO: Zbog čega je Anđelina Džoli UPOZORAVALA Džonija Depa da ne treba da oženi Amber Herd?

3

Džoni Dep je nakon šest nedelja dugog suđenja uspeo da dokaže i izbori se za pravdu, dok je Amber Herd izašla kao veliki gubitnik iz celog ovog procesa.

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Džoni Dep i Amber Herd su danima punili naslovne strane, njihovo suđenje je praćeno čak uživo, a mnogobrojni fanovi su pomno išekivali kraj ovog procesa.

 

Nakon presude koja je glasila u Depovu korist i dalje je ovaj slučaj aktuelan. Tokom suđenja smenjivali su se razni svedoci, pojavljivale nove činjenice, ali i laži i intrige. 

Nedavna izjava bivšeg glumčevog finansijskog menadžera je šokirala, ispostavilo se da je Dep vodio prilično raskalašan život, a i da je bio oipsednut automobilima, dok je mesečno za vino sa svih strana sveta davao čak 30 hiljada dolara.

 

Sada se pojavljuje vest da je Džonijeva dugogodišnja prijateljica Anđelina Džoli ipak od početka upozoravala glumca na Amber Herd. Kažu i da mu je čak predlagala da sklopi predbračni ugovor sa Amber, za svaki slučaj.

 

Džoni i Anđelina su se naročito sprijateljili tokom snimanja filma Turista u kom su igrali glavne uloge, a kako se navodi, glumica je smatrala da će Dep kad tad upasti u krizu srednjih godina i da će postati laka meta Amber koja je upola mlađa od njega.

 

1 / 10 Foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

 

Džoli ga je savetovala i da se ne venčava sa Herdovom, ali mu je davala i druge savete vezane za njihov odnos, međutim, ispostavilo se da Džoni Dep ipak nije hteo da posluša svoje prijatelje, već je rešio sam da se uveri u sve.

 

 

 

makonda-tracker