APLAUZ

Na šta će Džoni Dep potrošiti novac koji je presudom dobio od Amber Herd? Glumici će ovo pasti TEŽE OD ŠAMARA

0

Glumac je dobio pozamašnu sumu od svoje bivše supruge 

foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS
foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS

Čuveni holivudski par Džoni Dep i Amber Herd razišli su se još pre nekoliko godina, ali je onda ona odlučila da ga tuži za klevetu, nakon čega je usledila i njegova kontratužba.

 

Rezultat tog spora bila je milionska odšteta koju je Herdova morala da isplati Depu. Ipak, i ona je dobila novac i jednom prilikom je otkrila da planira da ga da u humanitarne svrhe. 

 

Nakon šti je Herdova Depu isplatila novac, pojavile su se brojne spekulacije o tome šta će on učiniti sa njim. Sada je časopis "People" detaljno opisao na šta će Dep potrošiti bogatstvo.

 

 

Amber Herd, koja sada živi u Madridu nakon što je kupila luksuznu kuću u španskoj prestonici, bila je prinuđena da pregovara o isplati novčane nadoknade nakon što je izgubila suđenje koje je mesecima intrigiralo javnost. Njihova imena su nedeljama bila u centru pažnje medija, a sad se svi pitaju jedno... Šta će Dep uraditi sa novcem koji je dobio u sudskom sporu?

 

Nakon presude 37-godišnja glumica je otišla u Španiju i otpočela život daleko do reflektora holivudskih medija, gde je stekla mnoge kritičare. Međutim, njeno ime se vratilo na naslovne strane kada je Dep objasnio šta planira da uradi sa novcem koji je dobio od nje.

 

Pompa u medijima se digla zbog toga što je ono što će Dep uraditi u potopunoj suprotonost sa Amberinim tvrdnjama.

 

Na šta će Džoni Dep potrošiti novac koji je Amber Herd morala da mu isplati?
Na šta će Džoni Dep potrošiti novac koji je Amber Herd morala da mu isplati?foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Nakon razvoda 2016. godine, Herd je saopštila da će sedam miliona dolara donirati u nekoliko različitih ustanova. Jedna od njih je Dečija bolnica u Los Anđelesu i Američka unija za građanske slobode (ACLU). Ipak, do danas to nije uradila.

 

Na šta će Džoni Dep potrošiti pare od tužbe?


Međutim, to se nikada nije dogodilo i to je nešto što su Depovi fanovi sada iskoristili priliku da ponovo iznesu na videlo i uporede to sa odlukom zvezde filma "Pirati sa Kariba".

 

Amber Herd još nije ispunila svoje obećanje
Amber Herd još nije ispunila svoje obećanje foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

 

Prema pisanju magazina "People", glumac će donirati ugovoreni milion evra koje je već dobio za pet organizacija, dajući svakoj po 200.000 dolara: Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Societi i Amazonia Fund Alliance.

 

- Ne zaboravite da Džoni Dep donira novac za pet različitih organizacija. Takođe ne zaboravite da pomenete da Amber još uvek duguje 3,5 miliona dolara izvesnim organizacijama i da je umesto da donira novac u dobrotvorne svrhe ona odlučila da kupi kuću od 2 miliona dolara u Španiji  - napominje jedan korisnik na Tviteru.

 

 

makonda-tracker