rešena je

Kako je biti nevin u 40. godini? JEDINA DEVICA U HOLIVUDU podelila ispovest i otkrila šta je doživela zbog svoje odluke

0

Holivudska glumica igrala je lik koji uživa u seksualnim slobodama, što joj je, priznaje, bilo teško jer sama nema nikakvo iskustvo u krevetu

Ivon Ordži, holivudska glumica koja otvoreno priča o svom (ne)iskustvu u pogledu seksualnog života
Ivon Ordži, holivudska glumica koja otvoreno priča o svom (ne)iskustvu u pogledu seksualnog životafoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Američko-nigerijska glumica i komičarka Ivon Ordži, najpoznatija po ulozi Moli Karter u seriji "Nesigurna", otvoreno je pričala o pritiscima koje oseća kao 39-godišnja devica.


Ona je godinama otvoreno pričala o tome da nikada nije imala intimne odnose, a 2017. objasnila je da je tu odluku donela jer je hrišćanka i ne želi da ima seks pre braka. Do sada, ističe, nije pronašla pravog muškarca.


Ivon je u dokumentarnoj seriji "Seks. Upravo. Sada" 2016. izjavila da joj je bilo teško da igra lik Moli, koji je spoznao seksualne slobode, s obzirom na činjenicu da ona nema iskustva u ovoj oblasti.

Prema rečima šarmantne glumice, ona je "zapravo veoma srećna" zbog svoje odluke i spremna je da bude u vezi ukoliko bi njen prihvatio ono što ona nudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Orji (@yvonneorji)

Ivon Ordži ističe i da zbog svega toga trpi veliki pritisak kada se viđa s muškarcima.


Ako bude želeo seks sa mnom, šta da kažem, šta ako mu se ne više neću dopadati kada čuje da sam devica? – brinula je glumica ranije, ali se to u međuvremenu promenilo.


Uvek će biti momaka koji ne žele ništa s tobom jer si devica i to je u redu – kaže ona i dodaje da je svesna da nisu svi kao ona.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Glumica ističe i da je verovala da će se udati i imati odnose pre 35. godine, ali veruje da je tek sada spremna da bude u vezi koja će zaista trajati.
Najpre je, objašnjava, želela da izgubi nevinost sa 18 godina, ali je sa 17 donela odluku da sačeka brak.


Verovatno je trebalo da budem k***a. Imam osećaj da bi, da me Isus nije uzeo tako rano, verovatno priča bila drugačija – kaže Ivon u šali.


Ona iza sebe ima nekoliko ozbiljnih veza, a godinu dana je bila u ljubavi s Emanuelom Ačom, nekadašnjim sportistom. Iako ističe da im je zajedno bilo divno, "seks nikada nije bio u ponudi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Orji (@yvonneorji)

Ivon s mnogo humora govori o svojoj situaciji, koja je pomalo nesvakidašnja za današnje vreme, a u jednoj emisiji je u šali rekla da će muškarac s kojim će izgubiti nevinost morati da bude izdržljiv.


Molite se za njega! Ko god da to bude, molite se za njega, jer ovde ima puno nagomilane energije – poručila je uz smeh.

 

BONUS VIDEO

Operacija vraćanja nevinosti

 

makonda-tracker