tužno

Dece nije imao: Otkriveno ko će naslediti veliko bogatstvo Metjua Perija

0

Metju Peri je iznenada preminuo, a pošto nije imao ženu i decu, mnogi se pitaju ko će naslediti njegovo bogatstvo.

metju peri zaradio je veliko bogatstvo ulogom čendlera binga u 'prijateljima'
metju peri zaradio je veliko bogatstvo ulogom čendlera binga u "prijateljima"foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Kraj oktobra 2023. godine obeležen je tragičnom smrću glumca Metjua Perija, Čendlera iz serije "Prijatelji".

 

Mnogi fanovi, poznate ličnosti i njegove bivše ljubavi bili su pogođeni neočekivanim odlaskom kralja duhovitosti i komedije, a dok se priča o tome kako je proveo poslednji dan svog života, neke druge informacije takođe izlaze na videlo.

 

Naime, Metju Peri nije imao suprugu, nije imao dece, a mnoge zanima jedno pitanje: ko će naslediti njegovo veliko bogatstvo?

 

Mada to nije bila njegova jedina uloga, upravo Čendler Bing jeste Periju doneo mnogo miliona i, zahvaljujući njem,u stekao je ogromno bogatstvo.

 

Pored toga što je zaradio dok je glumio, nisu zanemarljive ni tantijeme za nova prikazivanja serije "Prijatelji", ali i ostale filmske uloge, njegovi memoari...

 

uloga čendlera binga donela je milione i milione glumcu metjuu periju
uloga čendlera binga donela je milione i milione glumcu metjuu perijufoto: EPA / ARMANDO ARORIZO

Što se tiče konkretno zarade na "Prijateljima", za svaku snimljenu epizodu u sedmoj i osmoj sezoni dobijao je 800 hiljada dolara, a u devetoj i desetoj sezoni i do milion dolara po epizodi, kao i ostala petorka.

 

ekipa 'prijatelja' zarađivala i je milion dolara po epizodi u poslednjim dvema sezonama
ekipa "prijatelja" zarađivala i je milion dolara po epizodi u poslednjim dvema sezonamafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako pišu neki strani mediji, Metju Peri je u trenutku smrti imao oko 120 miliona dolara na računu, ali je posedovao i brojne nekretnine.

 

S obzirom na to da nikada nije bio u braku, njegovo bogatstvo će pripasti njegovim roditeljima Suzan Peri i Džonu Benetu Periju, navode strani mediji.

 

Bonus video

Zašto se "Prijatelji" nisu oglašavali povodom smrti Metjua Perija?

 

makonda-tracker