"izgubili smo legendu"

Prekinula tišinu da bi razjasnila nedoumice: Lepotica koja je bila s Metjuom Perijem pre smrti otkrila nove detalje

0

Otkriveno je ko je bila misteriozna lepotica koja je uslikana sa Metjuom Perijem malo pre nego što je preminuo. Ona ja sada otkrila nove detalje ovog slučaja, kao i zašto je ćutala do sada. 

Otkriveno je ko je misteriozna lepotica sa kojom je Metju Peri bio na večeri dan pred smrt
Otkriveno je ko je misteriozna lepotica sa kojom je Metju Peri bio na večeri dan pred smrt foto: Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da je čuveni glumac Metju Peri preminuo glavna je vest u Holivudu prethodnih dana. 

 

A par dana nakon ove tragedije, otkriveni su i novi detalji u vezi sa ovim slučajem. 

 

Naime, isplivale su fotografije na kojima se vidi da se Metju Peri dan pre nego što će umreti sastao sa misterioznom lepoticom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Sada je poznato i ko je tajanstvena crnka, koja je objasnila i zbog čega je ćutala nekoliko dana. 

 

U pitanju 25-godišnja manekenka i bivša mis Kalifornije Atena Krosbi. 

- Nisam želela da pričam javno, ali želim da kažem da sam imala čast da lično poznajem Metjua. Potresena sam njegovom smrću, ali sam osećala da je loše da o tome govorim javno jer fokus ne bi trebalo da bude budi na meni, već na njemu i njegovoj zaostavštini. Bio je izuzetna osoba i uvek sam to poštovala u našem prijateljstvu. Ali, zaista, bili smo prijatelji i bila sam jedna od poslednjih ljudi koji su razgovarali sa njim i videli ga pre nego što je preminuo - napisala je Atena na Instagramu.

Ona je zamolila sve da ne spekulišu preterano o njegovoj smrti. Pretpostavlja se da je time mislile na one koji se pitaju da li je ovo bilo samoubistvo, pošto je naglasila je Peri bio veoma dobro raspoložen kad su ručali zajedno. 

- Želim da istaknem da je Metju bio izuzetno raspoložen i da mi je sa entuzijazmom pričao o stvarima koje su mu se dešavale u životu. Bio je tako srećan i pozitivan. Molim vas da se uzdržite od bilo kakvih spekulacija o njegovoj smrti. Molim vas da znate da je ovaj čovek zaista zaslužio više vremena na ovoj Zemlji. Naša industrija je izgubila legendu - navela je Atena.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker