zvezde ga obožavaju

Među teniserima ima oči samo za – Novaka! Zaboravljena fotografija ZVANIČNO NAJLEPŠE ŽENE SVETA i Srbina

1

Iako Cicipas ne krije da bi voleo da vidi prelepu glumicu u svojoj loži, poznato je da je ona naklonjena Novaku Đokoviću

NOvak Đoković ima mnogo obožavalaca među svetskim zvezdama
NOvak Đoković ima mnogo obožavalaca među svetskim zvezdamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Australijska glumica Margo Robi uskoro će ostaviti iza sebe jednu od najuspešnijih godina u karijeri, budući da je s filmom "Barbi", u kom je igrala glavnu ulogu i bila producent, oborila mnoge rekorde.


Magazin Maxim proglasio je pre nekoliko dana glumicu zvanično najuspešnijom i najlepšom ženom planete u 2023, a ona se time našla na vrhu čuvene liste Hot 100, na kojoj se nalaze dame iz oblasti sporta, zabave i pop kulture.


Margo je, inače, već četiri godine na prvom mestu ove liste, što ne čudi jer je u pitanju jedna od žena o čijim se talentima i lepoti ne polemiše, a mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svom divljenju prema Australijanki.

 

Jedan od njih bio je grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je na ovogodišnjem Australijan openu rekao da je Margo Robi jedna od njegovih omiljenih glumica i da bi bilo lepo videti je u njegovoj loži na turniru.


Međutim, na društvenim mrežama su mu tada doskočili porukom da, ako će Margo Robi navijati za nekoga pored teniskog terena – to mora da bude srpski sportista Novak Đoković. Tada su Tviter/X preplavile stare fotografije na kojima Margo oduševljeno gleda našeg tenisera, a one su ovih dana ponovo aktuelne na ovoj mreži.

U pitanju je, inače, fotografija s egzibicionog meča koji je Novak 2013. igrao protiv Rafaela Nadala u Argentini. Margo je tih dana bila nerazdvojna od američkog glumca Vila Smita (toliko da se pričalo da su u tajnoj vezi), s kojim je snimala film "Fokus" u Nju Orleansu i Buenos Ajresu.

 

Vil Smit i Margo Robi u filmu 'Fokus' (2015)
Vil Smit i Margo Robi u filmu "Fokus" (2015)foto: Rotten Tomatoes Trailers/YouTube printscreen

Tako su glumci boravak u Argentini iskoristili da uživo gledaju susret dvojice tenisera koji spadaju u najbolje u istoriji, a nakon meča Margo se fotografisala s Novakom, koji je pristao na to kao što rado pozira sa svim fanovima. Đoković, inače, uvek ima izvanrednu podršku u Australiji, a njegov najverniji navijač među slavnima je australijski glumac Hju Džekmen, dok je njegovu nedavnu pobedu u finalu Njujork opena pratila i oskarovka Nikol Kidman.

 

Margo Robi je žena čijoj se lepoti divi ceo svet, a u galeriji pogledajte još njenih fotografija.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

BONUS VIDEO

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkon?

 

makonda-tracker