preslatka i od poverenja

Živi sa njima, putuju zajedno, ali jedno joj je ZABRANJENO: Ko je misteriozna lepotica koja svuda ide sa Đokovićima?

0

Uživa u mnogim benefitima, ali jednu stvar nikada ne sme da uradi 

foto: Instagram Jelena Đoković
foto: Instagram Jelena Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena veoma su posvećeni porodici, ali i poslovima kojima se bave. Sve to iziskuje mnogo vremena i odricanja, a kako par ima i dvoje dece često se nametalo pitanje ko će o njima brinuti dok su im roditelji zauzeti. 

 

Tada su Nole i Jelena odlučili da angažuju dadilju, koja bi bila njihov najverniji pomagač u odgajanju dete. Uslovi su bili rigorozni i jasni, a posle dosta biranja Đokovići su se odučili za prelepu devojku, koja je postala član porodice. 

 

Ona je veoma posvećena svom poslu koji se tiče čuvanja i vaspitanja Stefana i Tare, pa ne iznenađuje što često putuje sa njima, kako bi uz decu bila, ponekad i 24 sata dnevno.

 

 

Iako u javnosti nije poznato mnogo toga o njoj, njena pojavljivanja na tribinama dok sa Jelenom bodri Novaka, kao i na drugim mestima gde je uslikana izazvala su razne reakcije javnosti.

 

Zanosna plavuša duge kose i prefinjenog stila zagolicala je maštu javnosti i učinila da se zapitamo pod kakvim uslovima je pristala da bude deo ove poznate porodice. 

 

Didilja Đokovića prati porodicu gde god da idu
Didilja Đokovića prati porodicu gde god da idu foto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

 

Poznavanje jezika je bio jedan od osnovnih uslova kako bi neko mogao da konkuriše za ovo mesto, a nakon što su se odlučili za nju, dadilja je morala da potpiše ugovor o tajnosti, koji je imao mnogo tačaka, a ona najvažnija ticala se privatnog života našeg poznatog para.

 

U njemu jasno stoji da je dadilji zabranjeno da otkriva bilo kakve detalje iz njihovog života, bilo šta što se tiče Novaka, ali i ostatka porodice. 

 

Mediji su preneli tvrdnje ljudi koji su bliski porodici Đoković, koji tvrtde da je ona ispunila sva očekivanja. Diskretna je, kvalifikovana, poseduje sjajne karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom, govori nekoliko stranih jezika i, što je najvažnije, deli Novakovu i Jeleninu filozofiju u odgajanju mališana.

 

Bonus video:

 

Detalje iz života Novaka Đokovića poslušajte u intervjuu koji sledi 

 

 

makonda-tracker