ko bi rekao?

Danas su kao nokat i meso, ali nije uvek bilo tako: Jelena Đoković o događaju koji ju je umalo koštao braka sa Novakom

0

Definitivno najskladniji brak na našim prostorima bio je pred ozbiljnim izazovom 

Jelena Đoković o problemima u vezi sa Noletom
Jelena Đoković o problemima u vezi sa Noletom foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Jelena i Novak Đoković godinama slove za najlepši par, ne samo u Srbiji, već i mnogo šire. Svoju vezu započeli su veoma mladi i tada nisu ni sanjali o uspehu koji će Nole postići u tenisu.

 

I Jelena i Novak su bili srednjoškolci, a kako je veza odmicala tako su nailazili na brojne prepreke, a jedna od njih bila je ključna. To je bio trenutak kada je Jelena trebala da prelomi, otići ili ostati, i čini se, donela je najbolju moguću odluku.

 

Prekretnica u njihvoj vezi bila je treća godina zabavljanja, o čemu je svojevremeno Jelena pričala za domaće medije. 

 

 

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je "zatvoreno", ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - rekla je Jelena, pa je dodala:

 

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo... Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti - dodala je ona.

 

Jelena i Nole su u braku 9 godina
Jelena i Nole su u braku 9 godina foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

 

Odlučila je da se ipak posveti Noletu i zahvaljujući toj odluci oboje su danas baš tamo gde treba da budu. 

 

Od tog trenutka njihova veza kreće uzlaznom putanjom. Novak i Jelena su se venčali 2014. godine i u godinama koje su se nizale dobili su dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

 

I dan danas neguju svoju ljubav, Jelena je Novaku uz decu i porodicu, majku, oca i braću najveća podrška. Njena navijanja i radost sa tribina uvek se prepričavaju, a postala je i modnu uzor ženama širom sveta. 

 

Bonus video:

 

Jecine vokalne sposobnosti pogledajte u videu 

 

 

makonda-tracker