sledeći put će dooobro razmisliti

I IZBLAMIRALA se, i RAZBESNELA sve(t): Glumica htela da podrži Izrael u ratu, pa načinila NEPROMIŠLJEN POTEZ GODINE

0

Nakon što je načinila nepromišljen potez u jeku rata Izraela i Palestine, Džejmi Li Kertis je naljutila fanove.

džejmi li kertis razbesnela je korisnike društvenih mreža
džejmi li kertis razbesnela je korisnike društvenih mrežafoto: Faye`s Vision/Cover Images/INSTA / INSTAR Images / Profimedia

U jeku rata između Izraela i Palestine, slavne ličnosti oglašavaju se na svojim društvenim mrežama, pružajući podršku jednoj ili drugoj zavađenoj strani u sukobu.

 

Onima koji su podržali Izrael Instagram je "vratio" na taj način da su izgubile hiljade i hiljade pratilaca, a neke slavne ličnosti koje imaju palestinsko poreklo, poput porodice Hadid, takođe su iznele svoje mišljenje o sukobu (i, kao i obično, podelili mišljenja).

 

Međutim, postoje i one slavne ličnosti koje nepromišljenim potezima nedvosmisleno privuku gnev javnost, a među njima se ovog puta našla Džejmi Li Kertis.

Džejmi Li Kertis podelila je fotografiju prestrašene dece koja gledaju u nebo, uz poruku "Teror s neba", pa dodala emotikon izraelske zastave, kao glas podrške ovog zemlji u ratu.

 

Ona je, takođe, tagovala fotografa Samara Abu Eloufa, koji je jasno naznačio da deca na fotografiji nisu mali Izraelci, već Palestinci u Gazi.

 

Deca se plaše zvukova bombardovanja — napisao je, između ostalog, fotograf.

 

Kada je shvatila da je pogrešila, Džejmi je obrisala fotografiju, a ovako ona izgleda:

 

 

Korisnici društvenih mreža razbesneli su se zbog ovog glumičinog poteza.

 

U pozadini se vidi arapski, da je ovo u Izraelu, bio be hebrejski; — To što Džejmi Li Kertis objavljuje slike iz Gaze i misli da je ovo Izrael  smešno je.

 

džejmi li kertis nepromišljeno je objavila, pa obrisala jednu fotografiju iz rata
džejmi li kertis nepromišljeno je objavila, pa obrisala jednu fotografiju iz ratafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zapravo, mnogi su bili jako ljuti zbog toga što je glumica objavila fotografiju, pa obrisala kada je shvatila da na njoj nisu izraelska, već palestinska deca.

 

Ako palestinska deca pate, to nije važno, zar ne, Džejmi? — zapitao se jedan korisnik društvenih mreža.

 

 

Bonus video

Šta je rekao ambasador Izraela za Kurir TV:

 

makonda-tracker